Cyberpunk 2077 update 1.5: Primele note de patch pentru PS5 si Xbox Seria X | Gaming | Divertisment

Cyberpunk 2077 update 1.5: Primele note de patch pentru PS5 si Xbox Seria X | Gaming | Divertisment

Actualizarea 1.5 a Cyberpunk 2077 a fost schitata astazi, CD Projekt Red facand o incursiune in prima actualizare majora pentru joc dupa luni de zile, in timpul unui stream live pe Twitch. Fara indoiala, atractia principala a actualizarii 1.5 pentru Cyberpunk 2077 va fi mult-asteptata actualizare next-gen pentru PS5, Xbox Series X si S. Daca sunteti suficient de norocosi sa detineti oricare dintre aceste console, veti putea profita acum de „caracteristicile ray tracing si 4K cu scalare dinamica, timpi de incarcare mai rapizi si o varietate de alte imbunatatiri vizuale si tehnice” datorita noului patch.

Daca va intrebati cum arata Cyberpunk 2077 ruland pe PS5 si Xbox Seria X, atunci puteti urmari mai jos imagini next-gen care au fost dezvaluite in timpul unui live stream CD Projekt Red care a avut loc astazi.

Atentie doar ca videoclipurile contin continut care nu este potrivit pentru un public tanar, inclusiv limbaj puternic si violenta. Asadar, daca ai sub 18 ani, videoclipul nu este potrivit pentru tine.

in cadrul marelui stream de astazi al jocului Cyberpunk 2077, CD Projekt Red a prezentat caracteristicile care vor ajunge in joc in prima actualizare importanta din septembrie anul trecut.

Una dintre schimbarile majore pe care Cyberpunk 2077 le va aduce este ca arborii de perk-uri au fost complet refacuti pentru a echilibra jocul si a-l face mai corect, in timp ce perk-urile care nu sunt atat de utile au fost, de asemenea, eliminate.

**ATENtIE – CONtINUTUL DIN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS NU ESTE POTRIVIT PENTRU JUCaTORII SUB 18 ANI**

Actualizarea 1.5 a adus imbunatatiri si la masini si biciclete, cu o mecanica mai buna a suspensiilor si o manevrabilitate mai nuantata intre diferite vehicule.

Punctul de vedere in modul first-person in timpul condusului a fost, de asemenea, imbunatatit pentru a oferi jucatorilor o vizibilitate mai buna.

AI-ul a fost de asemenea imbunatatit pentru multimile din oras, cu multimi mai agresive in oras, ceea ce ajuta la aducerea Night City mai mult la viata.

Alte imbunatatiri ale calitatii vietii care vin odata cu actualizarea 1.5 sunt modificari ale mecanicii de salt in timp, ceea ce face mai usor pentru jucatori sa vada exact la ce ora vor sari inainte.

Actualizarea 1.5 le va permite, de asemenea, jucatorilor sa-si schimbe infatisarea in mijlocul jocului, toate optiunile disponibile initial pentru jucatori in creatorul de personaje fiind din nou disponibile.

CD Projekt Red nu a confirmat data de lansare a actualizarii 1.5 pentru Cyberpunk 2077, dar zvonurile sustin ca ar putea fi lansata astazi (15 februarie), iar notele complete ale patch-ului ar putea fi dezvaluite in perioada urmatoare.

Mai multe vor urma…

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *