Cyberpunk 2077 nu va avea un Metro

Cyberpunk 2077 nu va avea un Metro, spune CD Projekt Red

Un dezvoltator CD Projekt Red s-a pronuntat public impotriva sperantei ca Cyberpunk 2077 va avea un sistem de metrou robust adaugat in joc.

Acest lucru vine dupa ce anul trecut s-a aflat ca un mod pentru joc a adus un sistem Metro imersiv. in mod, au fost adaugate 19 statii de metrou care pot fi explorate si calatorite in timp real in jurul Night City. Adaugand la imersiune, jucatorii trebuie, de asemenea, sa intre inauntru si sa isi astepte si ei cursa.

Sperantele pentru un sistem de metrou proiectat de CD Projekt Red au aparut la inceputul saptamanii, cand un cont de Twitter al comunitatii a impartasit o imagine din joc aparent gasita pe Reddit, care arata ca „statiile si liniile” sunt in constructie.

Dupa aceasta, directorul global al comunitatii la CD Projekt Red, Marcin Momot, a raspuns la imagine, spunand: „imi pare rau sa fiu cel care starneste zvonuri, dar nu este asa. Nu exista planuri de a adauga metro in joc”.

imi pare rau ca sunt un ucigas de zvonuri, dar nu este asa. Nu exista planuri de a adauga metroul in joc.

Toate acestea urmeaza anuntului ca versiunile next-gen ale Cyberpunk 2077 au fost lansate, alaturi de mai multe detalii despre actualizarea 1.5 pentru RPG. Ambele versiuni next-gen vor rula la 60FPS si vor avea un mod de ray tracing si de performanta.

Patch-ul 1.5 include posibilitatea de a schimba in sfarsit infatisarea, chiria poate fi platita pe apartamente si se pot face si renovari, in timp ce alte apartamente din oras sunt de asemenea disponibile. O mecanica de salt de timp, stilul de joc cu cutitul de aruncat si o serie de noi pictograme pentru harti sunt, de asemenea, in patch-ul 1.5.

in alta ordine de idei, No Man’s Sky va functiona din prima zi pe Steam Deck, iar versiunea respectiva va adauga chiar si controale tactile in joc.

„Oricat de multe actualizari am facut de la lansare si oricat de multe lucruri pe care le-am bifat, lista noastra de lucruri de care suntem entuziasmati nu pare sa se scurteze niciodata”, a declarat Sean Murray despre planurile dezvoltatorului pentru joc.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *