Cyberpunk 2077 Next-Gen Patch 1.5 laudat de comunitatea Reddit

Cyberpunk 2077 Next-Gen Patch 1.5 laudat de comunitatea Reddit, CDPR lansand o actualizare excelenta

Daca exista un grup de oameni care sunt fericiti astazi, acela este probabil comunitatea Cyberpunk 2077.

Dupa mai bine de un an de tristete cauzata de lansarea esuata a titlului CD Projekt RED, comunitatea a primit in sfarsit putina speranta si lumina, in urma stream-ului dezvoltatorilor de ieri, in cadrul caruia a fost lansat Patch 1.5.

Patch 1.5, care a schimbat jocul din Cyberpunk 2077, a adus mult asteptatele actualizari next-gen pentru Xbox Series X|S si PS5.

in afara de multitudinea de imbunatatiri pentru varianta de generatie actuala, jucatorii au fost destul de incantati si de numeroasele remedieri ale bug-urilor care au afectat jocul inca de la lansare.

in timp ce jocul are inca problemele sale, cum ar fi balbaiala pe consolele de ultima generatie. comunitatea este destul de plina de speranta dupa ce CD Projekt RED a remediat multe dintre problemele lui Cyberpunk 2077.

Citeste si: „incearca sa te uiti la un joc de noroc: Va mai amintiti de Blues Clues? Este transformat intr-un film precum Spider-Man: No Way Home

Printre numeroasele remedieri se numara adaugarea personalizarii aspectului pe care jucatorii o apreciaza foarte mult, deoarece acum pot schimba aspectul lui V stand in fata oglinzii.

in plus, sistemul de loot a luat, de asemenea, o intorsatura in bine, jucatorii nefiind nevoiti sa isi faca griji ca trebuie sa caute in mod constant prin gunoaie pentru recompense mai bune.

in afara de asta, jocul a rezolvat si multe dintre problemele de gameplay, cum ar fi conducerea si problemele vizuale, cum ar fi bug-ul sunflare, care a fost prezent inca de la inceput.

in plus, politia si NPC-urile din Cybperpunk 2077 sunt si ele mai active si se pare ca viziunea pe care au avut-o dezvoltatorii de la CD Projekt RED se implineste in sfarsit.

Patch-ul a prezentat o tona de remedieri, iar fanii au crezut ca ar fi fost multumiti de un astfel de joc in timpul lansarii. in schimb, CD Projekt RED a dat-o in bara rau de tot cu lansarea, jocul fiind imposibil de jucat pe aproape toate consolele si pe PC.

Cu toate acestea, in urma unui an de remedieri si patch-uri, viitorul este luminos si, potrivit multor fani, acesta ar putea fi inceputul unor ani amuzanti, in care sa speram ca dezvoltatorii vor lansa viitoarele DLC-uri cu continut si nu doar remedieri pentru problemele pe care le are jocul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *