Cyberpunk 2077 Next-Gen Patch 1.5 are oua de Paste secrete care nu sunt disponibile pe versiunile PS4 si Xbox One ale jocului

Cyberpunk 2077 Next-Gen Patch 1.5 are oua de Paste secrete care nu sunt disponibile pe versiunile PS4 si Xbox One ale jocului

Cam toata lumea si mama lor au fost de acord ca Cyberpunk 2077 a avut o lansare ingrozitoare. Dezvoltatorul CD Projekt Red a promis ca va continua sa actualizeze si sa slefuiasca jocul de-a lungul timpului pana cand acesta va ajunge intr-o stare de care jucatorii sa fie multumiti. Au facut deja cativa pasi marunti spre atingerea obiectivului lor cu patch-urile anterioare de corectare a erorilor, dar acest ultim patch a marcat primul salt major inainte pentru Cyberpunk 2077 de la lansare. Patch-ul 1.5 a fost dezvaluit si lansat astazi, si este o adevarata lovitura.

Actualizarea aduce multe schimbari si imbunatatiri, puteti citi notele complete ale patch-ului aici.

Cu toate acestea, suntem aici pentru a ne concentra asupra unei schimbari derutante: Patch 1.5 aduce mult asteptatele actualizari pentru consolele next-gen, ceea ce inseamna ca jucatorii PS5 si XSX/XSS nu vor mai fi fortati sa joace in modul de compatibilitate retroactiva. Jucatorii de PC care ruleaza hardware sau software mai vechi pot fi afectati negativ pe masura ce jocul este actualizat. Dupa 15 iunie 2022, Windows 7 nu va mai fi un sistem de operare compatibil pentru jucatorii Cyberpunk 2077, jocul putand inceta pur si simplu sa mai functioneze pe acest sistem de operare din cauza limitarilor tehnice legate de DirectX 12.

Ce inseamna toate acestea, va intrebati? inseamna ca o multime de aspecte si orice continut nou din noul patch nu sunt momentan disponibile pentru consolele mai vechi precum PS4 si Xbox One. Daca adaugarea unui pumn de mini-quests, conversatii, NPC-uri, Easter Eggs (sau orice ar fi aceste secrete) va fi o mare provocare, ce ne facem cu pachetele de expansiune in toata regula mai tarziu?

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: Cyberpunk 2077 Next-Gen Patch 1.5: Comparam versiunile PS5, PS4 si PS4 Pro ale jocului pentru a analiza ce s-a schimbat

Fanii si utilizatorii de console de generatie mai veche au fost suparati de acest lucru, avand in vedere cat de greu este sa achizitionezi o consola de generatie mai noua sau PC-uri.

Avand in vedere modul in care dezvoltatorul CDPR se straduieste sa faca lucrurile sa functioneze pe dispozitivele de ultima generatie, este foarte probabil ca orice caracteristici noi, semnificative, sa fie limitate doar la consolele de generatie urmatoare si la platformele PC. Orice DLC-uri gratuite, cum ar fi armele sau noile concerte, vor fi cel mai probabil disponibile in continuare pentru toate platformele, dar pachetele de expansiune si Multiplayer vor fi limitate doar la consolele next gen si PC-uri.

Jucatorii au fost entuziasmati sa vada ce fel de Easter Eggs va include dezvoltatorul in noul patch, care pot fi gasite peste tot in Night City – de la trimiteri la alte jocuri ale dezvoltatorului la alte jocuri si cultura pop, dar sperantele utilizatorilor de console de generatie mai veche si PC au fost inselate.

Cyberpunk 2077 are mai multe referinte la filmele anterioare ale lui Keanu Reeves, cum ar fi The Matrix si Johnny Mnemonic, la animatii precum Ghost in the Shell, Jojo’s Bizarre Adventure si Sailor Moon, si o multime de referinte la The Witcher, cum ar fi calul iubit al lui Geralt, Roach, care face senzatie, iar Ciri este un favorit al fanilor. Daca ai achizitionat editia speciala a jocului Cyberpunk 3, vei gasi o versiune a katanei The Black Unicorn in ascunzatoarea din apartamentul tau, alaturi de o multime de alte haine cu tematica Witcher.

Citeste si: „The Witcher Witcher”: Federatia Esports din India discuta cu Asociatia Olimpica Indiana despre planul de actiune al Indiei pentru Jocurile Asiatice 2022

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *