Cyberpunk 2077 News Stream vine maine
|

Cyberpunk 2077 News Stream vine maine

CD Projekt Red a anuntat un stream Cyberpunk 2077, care va fi difuzat maine, 15 februarie.

Difuzat la 7am Pacific / 10am Eastern / 3pm UK (adica 16 februarie la 2am AEDT), CDPR nu a oferit in prezent detalii despre ce va fi inclus, dar se pare ca este probabil sa primim stiri despre viitoarele editii PS5 si Xbox Series X/S ale jocului.

De asemenea, acest stream este marcat ca fiind un REDstream, mai degraba decat stream-urile Night City Wire pe care le-am vazut in jurul lansarii Cyberpunk, ceea ce ar putea indica faptul ca vom primi stiri despre alte proiecte CDPR. Printre acestea s-ar putea numara propria versiune next-gen a lui The Witcher 3 (programata in prezent pentru Q2 2022), sau noul joc single-player Gwent.

Deci, choom, ce zici de o data? Vom vorbi despre lucruri, stii.

Te bagi? Preem!

Sa ne intalnim maine, 15 februarie, la ora 16:00 CET, la locul obisnuit: https://t.co/y8iUIM0gBv.

Ne vedem acolo! pic.twitter.com/VRXpeA21ME

CDPR a promis versiuni new-gen ale Cyberpunk 2077 inca dinaintea lansarii, programata initial pentru a doua jumatate a anului trecut. Cu toate acestea, o intarziere le-a impins la Q1 2022, ceea ce inseamna ca o lansare ar trebui sa vina inainte de sfarsitul lunii martie. Recent, o versiune nativa PS5 a jocului a fost reperata in backend-ul PlayStation Network, adaugand mai mult combustibil la focul unei lansari in viitorul apropiat.

Exista o sansa sa auzim, de asemenea, despre prima expansiune DLC platita a jocului. CDPR a promis anterior expansiuni de marimea celor doua lansate pentru The Witcher 3 si a dezvaluit anul trecut ca echipa de baza pentru Cyberpunk a fost redusa, mai multi dezvoltatori fiind disponibili pentru a lucra la o expansiune.

Exista, de asemenea, sansa ca Cyberpunk sa aiba o componenta online odata promisa – desi CDPR a declarat anterior ca a „reconsiderat” un proiect Cyberpunk multiplayer. Ramane neclar daca acesta a fost amanat, anulat sau transformat in altceva.

Joe Skrebels este editorul executiv de stiri al IGN. Urmariti-l pe Twitter. Aveti un pont pentru noi? Vreti sa discutam un posibil articol? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.