Cuvinte Wordle: Care sunt cele mai bune combinatii de litere cu care sa incepi? Sfaturi "utile" pentru jucatori | Jocuri de noroc | Divertisment

Cuvinte Wordle: Care sunt cele mai bune combinatii de litere cu care sa incepi? Sfaturi „utile” pentru jucatori | Jocuri de noroc | Divertisment

Wordle a facut ca jucatori din intreaga lume sa se trezeasca in fiecare zi pentru a rezolva cel mai recent puzzle cu cinci litere. Dar, fie ca sperati sa va mentineti sirul, sa va depasiti scorul maxim sau sa va luptati cu un prieten, exista cateva sfaturi si trucuri utile care va pot ajuta sa castigati.

Utilizatorii de pe un forum Reddit au impartasit „sfaturile lor utile”.

Un utilizator a explicat ca cel mai bun mod de a incepe este sa folosesti un cuvant care este o combinatie a „celor mai comune litere din limba engleza”.

Utilizatorul a dezvaluit ca acestea sunt e, t, a, a, i, o, n, s, h si r.

Un al doilea utilizator, care a postat sub numele Hitstun, a sugerat folosirea „primelor 15 litere”, pentru un potential maxim.

Ei au spus: „Am incercat sa arunc primele 15 litere: e, a, r, o, o, t, I, s, n, c, u, y, d, h, p intr-o serie de trei cuvinte.”

Dupa o „analiza profunda”, au ajuns la concluzia ca combinatiile „bune la obtinerea literelor verzi” au fost „slice”, „party” si „hound”.

Cu toate acestea, exista o diferenta de opinie atunci cand vine vorba despre ce litere si combinatii sunt cele mai bune.

Un utilizator care posteaza sub numele de MontagueDruitt a spus ca, pe baza „statisticilor celor mai folosite litere din limba engleza, cuvantul „antra” are cele mai multe litere in fruntea acestei liste”.

Utilizatorul Elemenopi a spus: „imi place sa merg pe ruta r, s, t, l, n, e, unde aleg ‘learn’ si apoi un alt cuvant care are s si t si orice litere galbene pe care le-am obtinut din ‘learn’.”

Un alt utilizator a sugerat sa inceapa cu cuvantul „arise”.

Postand sub numele de Hesnotthere, au explicat: „Trei vocale si a, s, e sunt plasate in locurile in care se gasesc in mod obisnuit. ‘Raise’ functioneaza in mod similar”.

Pentru multi jucatori de Wordle, cheia consta in impachetarea a cat mai multe vocale.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, in afara de abrevieri, exista doar o mana de cuvinte englezesti care nu folosesc vocale.

Folosind aceasta logica, cuvinte precum „adieu”, „audio” sau „canoe” sunt puncte de plecare bune, deoarece contin mai multe vocale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *