Cum se completeaza The Wellspring: Activitate de aparare in Destiny 2: Regina Vrajitoarelor

Cum se completeaza The Wellspring: Activitate de aparare in Destiny 2: Regina Vrajitoarelor

Scornii sunt inca o amenintare pentru Gardieni in Destiny 2. in regatul lui Savathun, Scornii urmaresc o sursa de Lumina din interiorul Wellspring – care distribuie Lumina in Lumea Tronului, iar Gardienii trebuie sa protejeze Lumina de planurile ruinatoare ale Scornilor cu entitatea Darkness. Desi aceasta activitate se ocupa de Scorn, o imagine anterioara de la Bungie arata jucatorii atacand Hive-ul. in acest moment, nu este clar daca aceasta activitate se va schimba in saptamanile urmatoare sau la niveluri de dificultate mai mari.

The Wellspring: Defend este noua activitate de sase jucatori, cu meciuri, in zona Court of Thorns din Lumea Tronului lui Savathun – nivelul de putere recomandat este 1510. Jucatorii o pot accesa dupa ce au finalizat campania The Witch Queen si obiectivele suplimentare.

O misiune exotica, numita Of Queens and Worms, ii va indruma pe jucatori sa vorbeasca cu Mara Sov la Enclave. Dupa intalnirea cu Mara, jucati prin greva Birthplace of the Vile si vizitati Fynch. Fynch va va da misiunea The Spring of Power pentru a finaliza activitatea Wellspring – Of Queens and Worms se ramifica intr-o alta misiune in acest punct.

incarcati Wellspring-ul

incarcarea si apararea Wellspring-ului

in primul rand, jucatorii trebuie sa incarce Wellspring-ul din centru pana cand numarul ajunge la 100. Este un fel de eveniment public in care Gardienii trebuie sa stea pe platforme pentru a-l incarca. Nu strica sa va deplasati putin pe harta, dar sa stati in centru este cel mai bun loc, deoarece vor fi mai multe valuri de Scorn care vor aparea peste tot. Armele Melee si armele cu raza medie de actiune se descurca bine in aceasta activitate. De asemenea, jucatorii pot folosi bannere de raliu inainte de fiecare intalnire – sunt trei intalniri in total.

Distruge piramida cu tepi

Eliminarea Crucilor si a Varfurilor Piramidei in activitatea Wellspring.

Dupa ce ati incarcat Wellspring, impingeti inainte si activati urmatoarea zona. Aici, jucatorii vor trebui sa traga in Pyramid Spikes pentru a distruge Cruxurile si a-l invinge pe Scorn. Piramidele Pyramid Spikes nu vor aparea intotdeauna imediat langa Cruxes – impuscati-l pe Scorn si asteptati pana cand puteti vedea Spikes. Pyramid Spikes au fost prezentate jucatorilor in campanie – sunt obiecte negre si aurii, plutitoare, asemanatoare cristalelor.

Cinci Cruxuri plutesc in zona, iar fiecare are mai multe Spikes de distrus. Scornii vor aparea chiar in fata si in jurul Cruxurilor – aveti grija la Scorn Walkerul Scorn din centru. Retineti ca jucatorii trebuie sa distruga complet Spike-urile Piramidei. Uneori, Spike-urile sunt usor vizibile si lasa o stralucire aurie slaba, ceea ce inseamna ca nu au fost distruse complet. Trageti din nou in ele daca se intampla acest lucru.

invinge-l pe Vezuul, Lightflayer

Distrugerea Spike-urilor din piramida pentru a-l invinge pe Vezuul, Lightflayer.

Acum este timpul pentru lupta cu seful. Activarea acestei zone genereaza inamici Scorn impreuna cu Vezuul, Lightflayer. Dupa ce va provoca cateva pagube, Vezuul se va retrage pe podul de jos. Exista trei faze pe pod, unde jucatorii vor trebui sa invinga Scorn si sa distruga Spikes pentru a indeparta scutul lui Vezuul si pentru a-i provoca daune. Prima Cruce are doua Spikes, urmatoarea are patru Spikes, iar ultima Cruce are sase Spikes care trebuie sa fie doborate.

The Wellspring: Aparati recompensele si gradele

Jucatorii primesc recompense de la un cufar la sfarsitul activitatii, care ofera lansatorul de grenade Tarnation, alte arme si piese de armura Veritas Armor pe care Bungie le-a aratat in trailerele cu Witch Queen. Cu toate acestea, jucatorii primesc doar variante de rulouri ale obiectelor pe care le-au deblocat deja prin Fynch. De exemplu, daca un jucator deblocheaza doar armura de picior din categoria Recompense de rang, activitatea Wellspring va va oferi o alta rola din acea armura de picior. Cresterea rangului in Lumea Tronului le va permite jucatorilor sa deblocheze mai multe piese de armura si arme, iar jucatorii se pot indrepta catre Wellspring pentru a obtine rulajele dorite pentru echipamentul lor. Pentru a juca in Wellspring la dificultati mai mari, jucatorii vor trebui sa ajunga la Rank 18 cu Fynch.

Season of the Risen a inceput odata cu expansiunea The Witch Queen si aduce provocari saptamanale si o noua activitate PsiOps Battlegrounds.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *