Cum sa obtii toate Eeveelutiunile in Pokemon Legends: Arceus

Cum sa obtii toate Eeveelutiunile in Pokemon Legends: Arceus

Eevee a fost intotdeauna Pokemonul cu cel mai mare potential evolutiv. A ramas un favorit al fanilor timp de zeci de ani datorita numarului tot mai mare de evolutii, fiecare dintre ele avand statistici, design si stiluri de lupta unice, care atrag toate tipurile de antrenori. Pokemon Legends: Arceus marcheaza pur si simplu un alt joc in care prinderea fiecarei „eeveelutiuni” a devenit din nou o posibilitate. Fireste, Pokefanii vor sa stie cum isi pot evolua Eevee-urile in cele sapte evolutii existente de data aceasta.

Iata o scurta prezentare a modului in care se poate evolua Eevee in fiecare dintre evolutiile sale inainte de a intra in detalii:

 • Vaporeon (Apa) – Water Stone
 • Jolteon (Electric) – Thunder Stone
 • Flareon (Foc) – Piatra de foc
 • Espeon (Medium) – Prietenie + Ziua
 • Umbreon (intuneric) – Prietenie + Noapte
 • Leafeon (iarba) – Piatra de frunze/Piatra de muschi
 • Glaceon (Gheata) – Piatra de gheata/ Stanca de gheata
 • Sylveon (Fairy) – Prietenie + Fairy Move

Exista trei modalitati principale de a evolua Eevee: pietre de evolutie, niveluri de prietenie sau locatii specifice. Evolutiile lor se impart curat intr-una din aceste trei categorii. Vaporeon, Jolteon si Flareon au nevoie de pietre de evolutie. Espeon, Umbreon si Sylveon trebuie sa fie la un nivel de prietenie suficient de ridicat. Leafeon si Glaceon ies in evidenta ca evolutii care pot folosi fie o piatra, fie o locatie specifica, dar este mult mai usor sa folosesti locatia daca o poti gasi.

Vaporeon/Jolteon/Flareon

Eevee foloseste pietre de evolutie pentru a evolua in Vaporeon, Jolteon sau Flareon. Poate evolua si in Leafeon si Glaceon cu pietrele respective, dar Eevee poate ajunge la aceste evolutii prin mijloace alternative.

De unde puteti obtine pietre de evolutie

Un exemplu de piatra de tumblestone rosie, care ar putea avea in ea o piatra de foc.

Legendele Pokemon: Arceus ofera multe modalitati de a obtine obiecte de evolutie. Cu toate acestea, pentru o Piatra de Apa, Tunet sau Foc, cel mai simplu mod de a le gasi este prin spargerea minereurilor Tumblestone. Aceste minereuri au aparent o mica sansa de a contine o Piatra de Apa, Tunet sau Foc, in functie de culoare.

 • Piatra de foc – Roci rosii (pentru Tumblestones obisnuite)
 • Thunder Stone – Roci gri (pentru Tumblestones negre)
 • Piatra de apa – roci albastre (pentru pietrele din cer)

Unele minereuri stralucesc. Acestea contin de obicei praf de stele, dar nu inseamna neaparat ca minereul va contine o piatra. De fapt, chiar si minereurile care nu scanteiaza iti pot da praf de stele si pietre de evolutie. Doar sparge cat mai multe dintre ele si pietrele ar trebui sa vina la tine in mod natural, chiar daca nu imediat.

Daca cultivarea de Tumblestones nu suna atragator, aceste cai alternative va pot ajuta sa gasiti si o Water, Thunder sau Fire Stone:

 • Cumpara piatra folosind puncte de merit – Toate pietrele de evolutie, inclusiv Piatra de apa, Piatra de tunet si Piatra de foc, pot fi gasite la Schimbul de obiecte din satul Jubilife. Fiecare piatra costa 1.000 de Puncte de Merit fiecare, ceea ce reprezinta aproximativ 10-20 de ghiocei pierduti.
 • Vanatoarea de comori cu Ursaluna – Ursaluna poate dezgropa pietre de evolutie cu ajutorul super-rafuielii sale. Cu toate acestea, obiectele sunt aleatorii, asa ca nu este cea mai fiabila modalitate de a le gasi. S-ar putea sa gasesti una imediat sau sa cauti ore intregi si tot nu gasesti niciuna.
 • Distorsiunile spatio-temporale – Distorsiunile spatio-temporale aduc adesea obiecte de evolutie impreuna cu Pokemon rari. Totusi, daca apar sau nu obiecte de evolutie depinde in totalitate de sansa.
 • Curatati gramezile de frunze si gheata – Aceasta este in special pentru Leaf si Icy Stones. La fel ca in cazul Tumblestones, aceste gramezi pot avea Pietre de Frunza si Pietre de Gheata ascunse inauntru.
 • Completeaza misiunea secundara Eeveelution – Cererea 52: Evolutiile lui Eevee apare doar dupa ce ai terminat Cererea 48: Gustul casei. Un batran din Satul Jubilife cere ajutor pentru a se imprieteni cu un Eevee. Dupa aceasta cautare secundara, Eevee fuge si jucatorul trebuie sa il gaseasca. Dupa ce il gasesti pe Eevee, batranul ii ofera jucatorului o Piatra de Foc, Piatra de Tunet sau Piatra de Apa ca recompensa.

Espeon/Umbreon/Sylveon

Sylveon si Espeon se saluta

Espeon si Umbreon evolueaza in functie de nivelul de prietenie si de ora din zi. La fel ca in jocurile trecute, Eevee evolueaza in Espeon in timpul zilei sau Umbreon in timpul serii, dupa ce atinge un nivel de prietenie suficient de ridicat. in termenii lui Bellamy: „Tu si [Pokemon] pareti sa fiti prieteni rapizi. Trebuie sa fiti niste tovarasi destul de buni!”

Eevee evolueaza in Sylveon in functie de nivelul de prietenie, de asemenea. Cu toate acestea, are nevoie, de asemenea, de o miscare de tip Fairy. Multi Eevee ar trebui sa aiba deja Baby Doll Eyes ca miscare implicita. Cu toate acestea, daca prinzi un Eevee fara o miscare de tip zana, schimba una dintre miscarile sale cu una de tip zana pentru a-l transforma in Sylveon. Baby Doll Eyes ar trebui sa fie pe lista.

Asigura-te ca Eevee are o miscare de tip Zana pentru a putea evolua in Sylveon!

Ai grija sa schimbi orice miscare de tip Fairy daca planuiesti sa-ti evoluezi Eevee in Espeon sau Umbreon! Nu va conta daca este zi sau noapte daca are o miscare de tip Fairy – evolutia Sylveon le va anula pe ambele.

Cum sa cresti nivelul de prietenie

Cea mai incercata si adevarata metoda de a creste nivelurile de prietenie este pastrarea Pokemonului in echipa ta si folosirea lui. Acest lucru ar putea insemna sa te lupti cu Pokemonul, sa-l alegi pentru a colecta obiecte si asa mai departe. Unii chiar raporteaza rezultate pozitive din scoaterea Pokemonului din Pokeball-ul sau pentru a vorbi cu el.

Pentru ajutor cu progresul prieteniei, verificati cu Bellamy in Jubilife Village. El ar trebui sa fie disponibil pentru a verifica nivelurile de prietenie dupa ce jucatorul completeaza cererea „Masurarea compatibilitatii tale”, care cere ca Bellamy sa verifice nivelul de prietenie al unuia dintre Pokemonii tai. Bellamy va spune: „Tu si Eevee pareti sa fiti rapid prieteni. Trebuie sa fiti niste tovarasi destul de buni!” atunci cand este aproape gata sau deja gata sa evolueze.

Leafeon/Glaceon

Leafeon si Glaceon pot evolua cu o piatra de evolutie sau intr-o anumita locatie. in acest joc, Eevee poate evolua folosind Piatra Frunza sau Piatra de Gheata. Cu toate acestea, cel mai bine este sa-l evoluezi folosind in schimb una dintre locatii, astfel incat sa poti folosi pietrele pentru alti Pokemon. De exemplu, Leaf Stone evolueaza si Hisuian Voltorb in Hisuian Electrode.

Poti gasi pietre de evolutie prin diverse metode, inclusiv prin vanatoarea de comori cu Ursaluna, explorarea distorsiunilor spatio-temporale sau spargerea rocilor. Cu toate acestea, Mossy Rock si Icy Rock au nevoie de mai multe explicatii decat evolutia obisnuita din cauza locului in care au loc. in mod interesant, acestea se afla in regiunile in care se afla si asezarile Diamant si Perla.

Unde se gaseste Mossy Rock

Stanca Mossy Rock ar trebui sa fie cea mai mare si cea mai muscata stanca din zona

Mossy Rock se afla in Obsidian Fieldlands, in stanga Grandtree Arena, unde a avut loc lupta cu seful Kleavor. S-ar putea sa nu o puteti vizita decat dupa lupta cu seful Kleavor. Nu este greu de gasit – este cea mai mare stanca din mijlocul zonei de iarba si padure. Va cere sa o investigati daca va apropiati.

Calatoriti la stanga de la Grandtree Arena spre locatia fixata pentru a gasi Mossy Roc

Adu-ti Eevee-ul la locul respectiv dupa ce esti gata sa-l evoluezi in Leafeon. Deschide-ti geanta pentru a verifica Poke Ball-ul lui Eevee, care ar trebui sa fie galben stralucitor cu o invitatie de a-l evolua.

Unde gasiti Icy Rock

Foloseste Sneasler sau Braviary pentru a te cobori in pestera cu Icy Rock.

Stanca de gheata se ascunde adanc sub zapada din Islanda de Alabastru, intr-un sistem de tuneluri. Ar trebui sa vedeti intrarea in aceste tuneluri sub forma unei gropi de gheata, in care va puteti cobori cu unul dintre Pokemonii nobili.

Harta de mai jos marcheaza cea mai convenabila intrare in tuneluri cu o pictograma de cristal (langa linia albastra desenata). Sneasler s-ar putea sa nu fie capabil sa se catere pe stalpii de gheata si altele asemenea, dar te poate cobori in siguranta in pestera. Braviary se poate scufunda si el in gaura.

Urmati sageata de la aceasta intrare pana la locul unde se afla stanca de gheata in subteran

Aceste pesteri au mai multe intrari, dar harta de mai sus ar trebui sa va ajute sa indicati unde sa mergeti. Urmati harta pana la sageata rosie pentru a gasi Icy Rock. Ar trebui sa gasiti ceea ce pare a fi o bucata mare de gheata asezata pe pamant. La fel ca si la Mossy Rock, ar trebui sa aiba o invitatie de a o investiga. Adu-l pe Eevee inapoi aici cand vrei sa-l transformi in Glaceon.

Stanca de gheata ar trebui sa fie de una singura, fara alte pietre cu care sa fie confundata.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *