Cum sa obtii planorul Shieldwing in Horizon Forbidden West

Cum sa obtii planorul Shieldwing in Horizon Forbidden West

Planorul a devenit un element de baza in jocurile open-world din ultima vreme (multumesc Zelda), iar Horizon Forbidden West nu este diferit. in Horizon Forbidden West, Aloy poate echipa un planor in voie, ceea ce este super util atunci cand sare de pe stanci, de pe gaturi inalte sau din orice alte puncte inalte din joc. Shieldwing, asa cum se numeste in joc, a fost un punct focal important in marketingul de pre-lansare a jocului, asa ca s-ar putea sa fiti curiosi cum sa il obtineti pentru dumneavoastra. Iata raspunsul tau, precum si cateva sfaturi despre cum sa obtii maximul de la el – numai sa stii ca acest ghid contine unele spoilere usoare ale povestii.

Planorul Horizon Forbidden West – cum se deblocheaza

Shieldwing va face parte din centura de instrumente figurativa a lui Aloy odata ce vei termina misiunea principala din poveste numita The Embassy. in timpul acestei misiuni, Aloy participa la o intalnire diplomatica in afara orasului Barren Light. Scopul ei este sa calatoreasca dincolo de ziduri si sa ajunga in Vestul Interzis. in timpul acestei misiuni, Aloy va dobandi Shieldwing, planorul ei special care o ajuta sa pluteasca prin lume in loc sa cada liber in pamant.

si sunt libereeee… in cadere libera.

Planorul cade mai repede decat te-ai astepta, desi, spre deosebire de un joc precum Dying Light 2, nu exista un contor de rezistenta asociat cu utilizarea lui, asa ca poti plana liber cat de mult timp doresti. Daca treci cu viteza prin povestea principala, poti debloca planorul dupa aproximativ trei ore pe calea critica, desi intre timp vor exista o multime de continut optional pe care il vei sari. Totusi, aceste activitati vor fi acolo atunci cand le veti dori, asa ca obtinerea planorului si apoi revenirea la aceste activitati secundare este intotdeauna o optiune.

Caracteristica de accesibilitate a planorului

Odata ce aveti Gliderul, luati in considerare activarea unei anumite caracteristici din meniul de optiuni care il face si mai util. in Settings>General, veti vedea Auto Shieldwing cu o comutare on / off. Activarea acesteia impiedica practic ca Aloy sa primeasca daune de cadere. La cativa metri deasupra solului, ea isi va desfasura automat planorul si isi va oferi o aterizare sigura.

Retineti ca ea nu il deschide imediat atunci cand cade liber, asa ca, daca doriti sa planati pe o distanta mare, veti dori in continuare sa il desfasurati manual, dar daca doriti sa eliminati daunele de cadere din joc, activarea acestei functii este modalitatea de a o face. Pentru mai multe informatii despre Horizon, nu ratati alegerile noastre pentru cele mai bune abilitati timpurii si o prezentare generala a Valor Surges.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *