Cum sa obtii cele mai bune arme legendare din joc

Cum sa obtii cele mai bune arme legendare din joc

Horizon Forbidden West este genul de joc care pune la dispozitia jucatorilor o varietate de arme si tipuri de arme din care sa aleaga. Deoarece exista o lista uriasa de inamici pe care Aloy trebuie sa ii invinga pe parcursul jocului, jucatorul va trece prin mai multe tipuri de arme pana cand isi va da seama care este cea mai potrivita pentru fiecare inamic.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de un joc pentru a te juca: PS5 Restock India 22 februarie: Precomanda in direct pe Amazon, Flipkart, Reliance Digital (actualizare)

Armele sunt clasificate in functie de raritate in joc, iar in ultima transa a fost introdusa o noua clasificare a raritatii. Aceste arme pot fi obtinute fie prin progresarea in campanie, fie prin indeplinirea unor sarcini specifice in joc. Descopera mai jos cateva dintre cele mai bune arme din Horizon Forbidden West si cum sa le obtii:

Sun Scourge

Sun Scourge este un arc de vanator legendar care va fi acordat jucatorului dupa ce va curata toate taberele de rebeli din joc. Dupa ce le-a curatat, jucatorul va trebui sa completeze o misiune finala si apoi sa prada arcul Sun Scourge. Aceasta arma este o arma extrem de utila, deoarece poate oferi foarte multe daune si, de asemenea, are 3 sloturi elementare pentru diferite tipuri de batalii.

Death Seeker’s Shadow

Acesta este cel mai puternic arc de vanator din joc, iar Death Seeker’s Shadow este clasificat ca o arma legendara. Deoarece este extrem de puternic, jucatorii pot folosi acest arc pentru a dobori cu usurinta piesele de la masini. Acest arc de vanator are, de asemenea, o sageata speciala tintita, care permite jucatorului sa directioneze masinaria anulata catre inamicii care se apropie. Aceasta arma poate fi obtinuta ca una dintre armele legendare din Arena.

Blast Forge

Aceasta este o alta arma legendara care poate fi obtinuta prin intermediul Arenei, Blast Forge este o arma de tip bolt blaster. Aceasta arma poate fi extrem de avantajoasa in lupta atunci cand este folosita corect. Modul optim de a folosi aceasta arma ar fi sa o folosesti dupa ce ai provocat o anumita cantitate de daune unui inamic cu un alt tip de arma. imbunatatirea armei pana la ultimul nivel la bancul de lucru ar face jucatorul de neinvins in timp ce o manuieste.

Forgefall

Forgefall este un arc Sharpshot legendar si aceasta este ultima arma legendara care poate fi deblocata prin intermediul Arenei. Aceasta arma este grozava pentru atacurile la distanta si, atunci cand este asociata cu abilitatea de foc concentrat, jucatorul poate dobori aproape orice tip de inamic mic cu o singura lovitura. Arma are, de asemenea, un slot elemental, care ii va permite jucatorului sa provoace daune elementare masive unor inamici specifici.

Skykiller

Skykiller este un aruncator de piroane legendar, aceasta arma poate fi obtinuta prin completarea misiunii secundare, The Way Home’ , in Horizon Forbidden West. Acest aruncator de tepi va invinge instantaneu inamicii mici si va provoca daune mari inamicilor mari, atunci cand este asociat cu abilitatea Spike Splitter, Skykiller devine o arma letala.

Aripi ale celor zece

Wings of the Ten este o prastie de explozie legendara care poate fi obtinuta prin colectarea tuturor cutiilor negre de colectionat in Forbidden West. Dupa obtinerea tuturor celor 12 cutii negre, Aloy va trebui sa mearga langa Arena si sa vorbeasca cu o doamna, sa cheltuiasca cateva cutii la magazinul ei si apoi sa vorbeasca din nou cu ea pentru a obtine aceasta prastie legendara Blast sling. Aceasta va ajuta la provocarea de daune explozive mari inamicilor. Alte optiuni elementare pot fi folosite pentru a face aceasta arma mult mai puternica.

intoarcerea stramosilor

intoarcerea stramosului este o legendara manusa Shredder care poate fi obtinuta prin predarea tuturor ornamentelor pe care jucatorii le gasesc in timp ce completeaza Ruinele Relicve, jucatorii vor trebui sa colecteze 8 in total si apoi sa se indrepte spre o misiune secundara care se deschide odata ce toate sunt colectate. Finalizarea misiunii secundare ii va duce pe jucatori la dobandirea acestei legendare Shredder Gauntlet.

Tinker’s Pride

Tinker’s Pride este un Tripcaster legendar care poate fi obtinut prin completarea tuturor celor 4 Hunting Grounds la cel mai bun rang in Horizon Forbidden West. Acesta ofera jucatorului protectie printr-un scut si, de asemenea, un fascicul de stagger care va ajuta la provocarea de daune mari de Stagger Damage.

Continuati sa cititi: Ghidul Horizon Forbidden West: Cele mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti mai intai in joc

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *