Cum sa localizati Perks in Terra Maledicta pentru CoD: Vanguard Zombies

Cum sa localizati Perks in Terra Maledicta pentru CoD: Vanguard Zombies

Sezonul 2 este live pentru Call of Duty: Vanguard, care introduce noua harta Zombies bazata pe obiective, Terra Maledicta, cu un centru de pornire situat in Desertul de Est al Egiptului. Ca intotdeauna, perk-urile sunt cruciale pentru supravietuire in Zombies. Aici va ghidam cum sa localizati fiecare fantana de perk-uri.

in Terra Maledicta, exista cinci perk-uri pe care le puteti echipa. Acestea nu vor semana cu automatele traditionale de perk-uri care se gasesc de obicei in modul Zombies de la Treyarch. Pentru a se potrivi cu temele oculte din Vanguard, Der Anfang si Terra Maledicta folosesc fantani cu aspect gotic cu care puteti interactiona pentru a obtine unul dintre noile perk-uri ale modului. Fantanile de perk ale Vanguard sunt imprastiate pe harta, iar zonele sunt adesea blocate in spatele unei bariere de obiectiv.

NOTa: Este important sa luati perk-ul imediat ce il deblocati, deoarece nu trebuie sa platiti pentru perk-urile de baza in modul Zombies din Vanguard. Platesti doar pentru nivelurile de upgrade suplimentare.

Iata toate cele cinci tipuri de perk-uri si unde le puteti gasi pe Terra Maledicta:

Fiendish Fortitude

Fantana de perk-uri Fiendish Fortitude

Fiendish Fortitude este rebranduirea de catre Vanguard a perk-ului clasic Juggernog, care iti creste sanatatea. Acest perk se gaseste prin deblocarea portalului de dincolo de hub-ul de pornire, care se gaseste in sectiunea de nord-est a hartii. Este etichetata ca fiind zona The Spike.

Diabolical Damage

Fantana Diabolical Damage perk

Acest perk iti mareste daunele critice, care este in esenta perk-ul iconic Double Tap. Aceasta se gaseste prin completarea obiectivului din partea de sud-vest a hub-ului. Completeaza obiectivul si apoi te poti intoarce in aceasta zona. Doar deschideti usile de la cladirea Bazarului, iar fantana de perk Diabolical Damage se afla la etajul al doilea.

Demonic Frenzy

Fantana de perk Demonic Frenzy

Perk-ul Demonic Frenzy iti mareste viteza de reincarcare, care este rebranduirea de catre Vanguard a perk-ului Speed Cola. Din hub-ul de pornire, gasiti portalul obiectiv orientat spre nord si completati-l pentru a avea acces la locatia Corturi cu fantana de perk Demonic Frenzy (Speed Cola).

Venomous Vigor

Fantana de perk Venomous Vigor (Venomous Vigor)

Perk-ul Venomous Vigor iti mareste viteza de regenerare a sanatatii. Acest perk se inspira din Quick Revive din Black Ops Cold War cu regenerarea mai rapida a sanatatii, dar, spre deosebire de abilitatea emblematica Quick Revive, acest perk nu te va reinvia daca cazi la pamant si nici nu iti va oferi timpi de reinviere mai rapizi – acesta iti ofera doar o regenerare mai rapida a sanatatii. Obtii acces la aceasta fantana perk prin completarea obiectivului situat in extrema dreapta, etichetat ca fiind zona Ravine Path.

Aethereal Haste

Fantana de perk Aethereal Haste

Aethereal Haste este un perk care iti mareste viteza de miscare, care functioneaza similar cu perk-ul Stamin-Up. Fantana de perk Aethereal Haste este accesata in zona Deraiere a hartii dupa deblocarea portalului obiectivului Ravine Path, situat in dreapta scutului Decimator.

Daca doriti sa jucati harta Der Anfang, avem un ghid complet pentru aceste fantani de perk-uri. De asemenea, puteti afla mai multe despre povestea pentru Vanguard Zombies localizand si ascultand informatiile audio din jurul Der Anfang. Iata ghidul nostru complet pentru locatiile intel.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *