Cum sa gasesti toate informatiile Terra Maledicta in Call Of Duty: Vanguard Zombies

Cum sa gasesti toate informatiile Terra Maledicta in Call Of Duty: Vanguard Zombies

Sezonul 2 al jocului Call of Duty: Vanguard introduce noua harta Zombies bazata pe obiective Terra Maledicta. Aceasta harta serveste ca o continuare a naratiunii in curs de desfasurare a Vanguard Zombies, operatorii ajutandu-l pe profesorul Krafft sa caute o modalitate de a-i opri pe Von List si pe Kortifex sa foloseasca o armata de morti pentru a castiga al doilea razboi mondial pentru nazisti. Terra Maledicta are o cautare principala a povestii cu oua de Paste, dar puteti afla si mai multe detalii despre personaje de la radiourile de informatii de pe harta. Iata locatiile pentru toate cele trei tipuri de informatii gasite in Terra Maledicta.

Nota: Acest ghid este cel mai bine urmat dupa ce ati finalizat obiectivele portalului pentru a deschide complet harta.

Toate radiourile Krafft

imprastiate in jurul Terra Maledicta sunt sase radiouri povestite din perspectiva profesorului Krafft, care este demonologul care incearca sa ii ajute pe operatorii nostri in misiunea lor de a-l opri pe comandantul nazist OberfГјhrer Von List sa ridice o armata de morti pe care sa o foloseasca in cel de-al doilea razboi mondial.

Radio Krafft 1 la Merchant Road East

1. Situat pe o masa alaturi de alte dispozitive de comunicare in locatia Merchant Road East.

Radio Krafft 2 la Zona de pregatire a relicvelor

2. Acest radio se gaseste jos, langa niste bagaje, in coltul din dreapta spate al Relic Staging Area. Acesta poate fi obtinut doar la indeplinirea unui obiectiv in cladirea Hall of Truth.

Radio Krafft 3 la Balconul de Est

3. Radioul se gaseste la etaj pe o masa in coltul din stanga al Balconului de Est. La fel ca radioul de mai sus, aceasta informatie poate fi obtinuta doar atunci cand finalizati un obiectiv in cladirea Hall of Truth.

Krafft radio 4 la Deraiere

4. Radioul poate fi gasit in interiorul vagonului de tren din mijloc, in zona de deraiere de pe harta.

Krafft radio 5 la Storehouse

5. Acest radio se afla in spatele cladirii Storehouse, deasupra unui butoi de lemn.

Kraftt radio 6 la Radio Outpost

6. Veti gasi acest radio asezat pe un raft superior in interiorul cladirii Radio Outpost.

Toate radiourile Kortifex si Von List

in plus, exista sase radiouri Terra Maledicta cu dialoguri de la duo-ul antagonist al Avangardei, OberfГјhrer Von List si Kortifex. Unele radiouri ofera dialoguri de la Von List, in timp ce altele sunt de la Kortifex.

Radioul 1 Kortifex/Von List la Arroyo

1. Din hub-ul de pornire, acest radio se gaseste in partea de sud a hartii dupa deblocarea zonei din spatele Pack-A-Punch. Este asezat in afara zidului din zona Arroyo a hartii.

Kortifex/Von List radio 2 la Bazaar

2. Un radio se gaseste pe podea in interiorul cladirii Bazaar. Este asezat intr-un colt, langa niste mobila stricata.

Kortifex/Von List radio 3 la Market Storage

3. Un radio se gaseste pe podeaua cladirii Market Storage.

Kortifex/Von List radio 4 la East Spring

4. Exista un radio asezat pe jos, alaturi de alte dispozitive de comunicare, langa un perete exterior al zonei East Spring.

Kortifex/Von List radio 5 la Corturi

5. Un radio este asezat pe jos in spatele zonei corturilor. Cand va apropiati de Corturi dinspre hub-ul de pornire, radioul se gaseste in cortul din extrema stanga.

Kortifex/Von List radio 6 la Campul de moloz

6. Acest radio se gaseste asezat in fata butoaielor stivuite in zona Debris Field de pe harta.

Toate runele Dark Aether

in cele din urma, exista sase rune Dark Aether gasite pe Terra Maledicta, care sunt tablite de piatra care ofera dialoguri de la entitatile Dark Aether care fac echipa cu Krafft si operatorii.

Runa Dark Aether 1 la Merchant Road

1. Aceasta tablita se gaseste pe pamant, langa un bolovan mare, in zona Merchant Road de pe harta, in apropierea cladirii Bazarului.

Runa Dark Aether 2 la Deraiere

2. Aceasta tablita se gaseste in partea din spate a zonei Deraiere a hartii, impotriva unei tevi mari.

Runa Dark Aether 3 la The Spike.

3. O tablita poate fi gasita pe sol in zona The Spike a hartii, chiar sub cornisa pe care te poti urca pentru a ajunge la nivelul superior.

Runa Dark Aether 4 in The Shattered Land

4. Una se gaseste pe marginea hartii in zona The Shattered Land din Dark Aether. Aceasta tablita cu rune poate fi obtinuta doar atunci cand completezi un obiectiv de portal care te duce in Dark Aether.

Runa Dark Aether 5 de la Stygian Heights

5. Tablita se gaseste asezata pe o structura inalta de piatra care se gaseste in zona Stygian Heights din Dark Aether. La fel ca si tableta anterioara, aceasta poate fi gasita doar in timp ce indeplinesti un obiectiv care te duce in Dark Aether.

Runa 6 din Dark Aether la Vercanna’s Home Soil

6. Se gaseste impotriva marginii sudice a hartii, in zona Vercanna’s Home Soil din Dark Aether. Aceasta tablita de rune poate fi obtinuta doar atunci cand completezi un obiectiv de portal care te duce in Dark Aether.

Nu uitati sa consultati ghidul nostru complet de perk-uri daca aveti nevoie de ajutor pentru a gasi toate fantanile de perk-uri de pe Terra Maledicta. Avem un ghid pentru oul de Paste din povestea principala si unul pentru misiunile secundare pentru Terra Maledicta.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *