Cum sa descarcati actualizarea Cyberpunk 2077s Next-Gen
|

Cum sa descarcati actualizarea Cyberpunk 2077s Next-Gen

Cyberpunk 2077 va primi astazi o actualizare next-gen atat pentru PS5, cat si pentru Xbox seria X. Noua actualizare este complet gratuita si este disponibila chiar acum pentru toate platformele.

in timpul Livestream-ului celor de la CD Projekt RED, s-a dezvaluit ca patch-ul ar trebui sa fie live imediat. Acest lucru va mai dura probabil putin timp pentru a se desfasura complet, dar fiti cu ochii pe consola dvs. si patch-ul ar trebui sa fie disponibil in curand. Daca doriti sa descarcati patch-ul sau noua versiune de incercare gratuita cat mai curand posibil, cititi mai jos pentru cateva sfaturi despre cum sa incepeti.

Cyberpunk 2077 1.5 Patch: Reporneste-ti consola si descarca actualizarea

Patch-ul 1.5 va veni pe toate platformele si este o actualizare uriasa de ~50GB. Acesta isi propune sa adauge multe corectii si caracteristici noi, alaturi de actualizarile next-gen pentru PS5 si Xbox Series X/S.

Daca nu ati primit actualizarea, asigurati-va ca reporniti complet consola pentru ca aceasta sa cicleze in noile date. Acest lucru ar trebui apoi sa declanseze automat actualizarea pe Xbox (pot confirma ca acest lucru a functionat pentru mine, iar Xbox-ul meu descarca in prezent actualizarea). Pentru PlayStation 5, va trebui sa navigati in biblioteca dvs. si sa descarcati manual versiunea respectiva (va avea un logo PS5 langa ea).

Cum sa descarcati versiunea de proba gratuita de 5 ore a jocului Cyberpunk 2077

Una dintre cele mai mari noutati din Livestream-ul CD Projekt RED este includerea unei versiuni de incercare gratuita de 5 ore a jocului Cyberpunk 2077 atat pe Xbox Series X/S, cat si pe PS5. La fel ca si patch-ul 1.5, acesta va fi disponibil pe 15 februarie si probabil ca va fi lansat in curand pe consola ta. Daca doriti sa incercati jocul, va recomandam sa reporniti consola si sa verificati PS Store sau Xbox Store pentru versiunea de incercare.

Nu va fi jocul complet, dar posesorii de console PS5 si Xbox Seria X/S vor putea accesa acum o versiune de incercare de 5 ore, o mare chestie daca erai ingrijorat de posibilele probleme de performanta care au afectat lansarea initiala a jocului in 2020. Nu numai atat, dar tot progresul tau va fi transferat din trial daca vei dori sa iei jocul dupa ce l-ai gustat.

De unde pot cumpara Cyberpunk 2077 pe PS5 sau Xbox seria X?

in prezent, nu exista in prezent o relansare sau o noua arta de cutie disponibila online in acest moment, dar Walmart inca mai are jocul pentru mai putin de 26 de dolari chiar acum, daca doriti sa ridicati o copie. in caz contrar, verificati listele digitale de pe PS Store (24,99 dolari la reducere) sau Xbox Store (29,99 dolari la reducere).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *