Cum sa deblocati CoD: Black Ops Razboaie reci Razboaie reci Noua pusca de asalt Vargo 52 mai devreme

Cum sa deblocati CoD: Black Ops Razboaie reci Razboaie reci Noua pusca de asalt Vargo 52 mai devreme

Sezonul 2 al jocului Call of Duty este in curs de desfasurare in Vanguard si Warzone, dar Black Ops Cold War din 2020 continua sa fie actualizat cu mai multe harti si o noua arma de deblocat. in timp ce continutul nu a fost anuntat si probabil nu este menit sa fie lansat inca, jucatorii au descoperit deja modalitati de a debloca noua pusca de asalt Vargo 52 din joc.

O actualizare recenta pentru Black Ops Cold War a adaugat continut nou neanuntat, inclusiv versiunile remasterizate ale hartilor Jungle si WMD din Black Ops 1 si noua pusca de asalt Vargo 52. Cu toate acestea, Vargo 52 este in prezent inca blocata si ascunsa in Black Ops Cold War, dar, in mod ciudat, jucatorii au descoperit ca pot debloca arma jucand in schimb Modern Warfare multiplayer.

Cum sa deblocati Vargo 52

Credit imagine: Activision/JGOD

Jucatorii raporteaza ca pusca se deblocheaza prin obtinerea a 1.000 de puncte de daune folosind o pusca de asalt in 15 meciuri diferite din multiplayer-ul Modern Warfare.

Pentru aceasta provocare, puteti debloca rapid aceasta arma alegand playlisturile de harti mai mici din Modern Warfare cu Shoot House si Shipment. Meciurile din aceste liste de redare ofera, de obicei, angajamente ridicate si tind sa dureze mai putin timp pentru a fi finalizate.

Vargo 52 nici macar nu va aparea in meniurile din Black Ops Cold War War pana cand nu o deblochezi in Modern Warfare mai intai, dar odata deblocata o poti folosi atat pentru multiplayer, cat si pentru Zombies. si, din pacate, Vargo 52 lipseste inca din Warzone pentru cei care au finalizat deja provocarea, dar arma va aparea probabil odata ce va fi lansata oficial. Vom actualiza acest ghid daca vor fi disponibile mai multe provocari de deblocare pentru Vargo 52 in Black Ops Cold War sau Warzone.

in plus, Call of Duty Sezonul 2 a adaugat recent noua pusca de asalt KG M40 si mitraliera usoara Whitley pe care le puteti debloca in Vanguard si Warzone.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *