Cum sa completezi pastila principala Terra Maledicta in CoD: Vanguard Zombies

Cum sa completezi pastila principala Terra Maledicta in CoD: Vanguard Zombies

Sezonul 2 este live pentru Call of Duty: Vanguard, care introduce noua harta Zombies bazata pe obiective, Terra Maledicta, amplasata in desertul estic al Egiptului. Acest nou centru „Temple” de pornire serveste, de asemenea, ca o continuare a naratiunii in curs de desfasurare a Vanguard Zombies, in care operatorii Vanguard il ajuta pe profesorul Krafft sa caute o modalitate de a-i opri pe Von List si pe Kortifex sa foloseasca o armata de morti pentru a castiga al doilea razboi mondial pentru nazisti. Aici va ghidam prin completarea acestui ou de Paste al povestii.

Cum sa completezi misiunea principala a lui Terra Maledicta

Pasul 1 Ajungeti la scutul decimator

Atunci cand intri intr-un meci din Terra Maledicta, vei primi un dialog audio de la Vercanna cel din urma, care te va indruma sa colectezi o pagina din Tomul Ritualurilor. De aici, trebuie pur si simplu sa finalizati obiectivul portalului care se afla la capatul estic al hub-ului de start pentru a ajunge la scut. Odata ce zona Merchant Road este deblocata, veti vedea noua arma minune numita Decimator Shield, dar arma este momentan prinsa in capcana.

Pasul 2 Deblocati scutul Decimator Shield

Dialogul audio iti spune istoria scutului si ca trebuie sa spargi patru cristale pentru a-l elibera din capcana. ti se spune ca trebuie sa castigi increderea lui Vercanna inainte de a sparge cristalele. Din hub-ul de pornire, gasiti portalul obiectivului orientat spre nord si completati-l pentru a debloca accesul la zona Corturi de pe harta cu fantana de perk Demonic Frenzy (Speed Cola).

Piatra vorbitoare din locatia Tents

Completeaza obiectivul si apoi te poti intoarce in zona pentru a gasi piatra vorbitorului. Piatra se afla impotriva unuia dintre corturile situate vizavi de fantana de perk. Interactionati cu ea pentru a obtine audio de la Vercanna.

Odata ce dialogul este terminat, Vercanna va deschide un portal chiar in fata ta. Intra in portal si va trebui sa completezi un obiectiv Purge. Acesta functioneaza la fel ca obiectivul standard Purge. Pur si simplu stati pe cercurile de rune stralucitoare si ucideti zombi pana cand dispar. Vei fi transportat automat inapoi la centrul de pornire al hartii si mai multe dialoguri te vor informa ca cristalele s-au spart.

Unul dintre cele patru cristale de aur din hub-ul de pornire

Trebuie doar sa impusti cele patru cristale de aur de deasupra hub-ului de pornire. Acest lucru va elibera energie inapoi in scut, dar arma ramane inactiva. Trebuie sa te intorci si sa te intorci la scut pentru a obtine mai multe dialoguri.

Pasul 3 Trezeste scutul

Sunetul de la Vercanna va spune ca trebuie sa treziti scutul. Trebuie sa gasesti si sa interactionezi cu piatra vorbitoare de langa fantana de perk Diabolical Damage (Double Tap) pentru a obtine urmatorul pas. Completati obiectivul portalului din partea de sud-vest a hub-ului de pornire, care va fi locatia Bazaar.

Piatra vorbitoare din Bazar

Piatra vorbitoare se afla la parter, chiar in interiorul usii de la Bazar. Interactionati cu piatra pentru a primi mai multe dialoguri. in cele din urma, va aparea un nou portal.

Intrarea in portal va va teleporta in Dark Aether. Aici il veti intalni pe Zaballa the Deceiver, un dusman din Dark Aether care este de partea lui Kortifex. Trebuie sa protejezi locatiile marcate pe harta, in timp ce ii provoci daune lui Zaballa. Cele trei masti care ii acopera fata sunt punctele ei slabe, asa ca tinteste-le pe acelea pentru a face pagube. infrangerea lui Vercanna va va teleporta inapoi la scutul Decimator, care va sta acum pe jos pentru a fi ridicat.

Decimator Shield Wonder Weapon

Nota: Ridicarea scutului va inlocui una dintre cele doua arme principale. Scutul isi incarca lent atacul de soc, asa ca va recomand sa il aveti asociat cu ceva puternic, cum ar fi o pusca Pack-a-Punched.

Pasul 4 Eliberati pagina

Dupa un pic de dialog, vi se cere sa mergeti la piatra vorbitoare de langa fantana Venomous Vigor (perk albastru de regenerare a sanatatii), care se gaseste in sectiunea Debris Field a hartii.

Piatra vorbitoare de langa Venomous Vigor

Mai multe dialoguri de poveste urmeaza dupa ce interactionati cu piatra, iar apoi Vercanna deschide un alt portal. Acest portal te intoarce in Dark Aether, unde pagina din Tome of Rituals este ancorata pe harta prin intermediul unor stalpi de energie rosie incandescenta. Activati abilitatea de soc a scutului (declansatorul din stanga de pe consola) langa ancorele rosii asemanatoare unor sfere care tin pagina pe loc.

„Ancorele” cu sfere luminoase pe care trebuie sa le distrugi

Distrugerea tuturor celor patru ancore va dura ceva timp, deoarece scutul poate fi folosit doar o singura data inainte de a primi o perioada de racire de 90 de secunde. Continua sa te misti si sa ucizi orice zombi din calea ta in timp ce astepti reincarcarea. Vei sti cand se reincarca, deoarece vei primi un semnal audio si ambii ochi de pe scut vor incepe sa straluceasca. Dupa ce ati socat toate cele patru ancore, apropiati-va de pagina plutitoare de pe cer. Pagina va pluti apoi pana la tine. Prindeti pagina si veti fi teleportat inapoi la hub. O gramada de prada va aparea pe sol in fata ta ca recompensa, iar misiunea ta cu oua de Paste este completa.

Iata ghidul complet al perk-urilor pentru Terra Maledicta. si daca sunteti nou in Vanguard Zombies, exista, de asemenea, un ou de Paste prologic pe Der Anfang pentru detalii suplimentare despre poveste care duc la introducerea lui Terra Maledicta si Vercanna the Last. De asemenea, puteti afla mai multe despre naratiunea pentru Vanguard Zombies prin localizarea si ascultarea informatiilor radio din jurul Der Anfang. Iata ghidul nostru complet pentru localizarea informatiilor.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *