Crossover-ul Fortnites Uncharted va avea skin-uri Tom Holland

Crossover-ul Fortnites Uncharted va avea skin-uri Tom Holland, Nathan Drake din film si jocuri

Fortnite a dezvaluit un crossover intre filmul si jocul video Uncharted, care va ajunge in jocul video multiplayer online pe 17 februarie.

Tom Holland va juca pentru a doua oara in Fortnite, datorita unui nou skin care se bazeaza pe interpretarea lui Nathan Drake in viitorul film Uncharted, care va ajunge in cinematografe pe 18 februarie. Chloe Frazer, interpretata de Sophia Ali, va ajunge si ea in Fortnite.

Pe langa versiunile cinematografice ale lui Nathan si Chloe, personajele originale ale jocurilor video Nathan Drake si Chloe Frazier vor fi, de asemenea, disponibile in interiorul Fortnite. Acest lucru urmeaza dupa lansarea la sfarsitul lunii ianuarie a jocului Uncharted: Legacy of Thieves Collection, o remasterizare pentru PS5 a jocurilor Uncharted 4 si Uncharted: The Lost Legacy.

Epic Games a inceput sa teasing colaborarea vineri tarziu cu un site de vanatoare de comori, la cateva zile dupa ce leakeri au observat un cod in interiorul Fortnite care indica o „harta a comorii Uncharted”. Jucatorii trebuiau sa rezolve o parola de 14 caractere, iar unii creatori au primit indicii pe parcurs. Parola, sicparvismagna – expresia latina Sic Parvis Magna face parte din jocurile Uncharted – a fost rezolvata in cateva minute, ceea ce a dus la trailerul crossover Uncharted Fortnite.

Deocamdata, trailerul confirma doar tinutele purtabile, dar probabil ca vor exista si alte produse cosmetice in cadrul acestei colaborari. Epic Games spune ca obiectele Uncharted vor aparea in magazinul de obiecte din Fortnite pe 17 februarie, chiar inainte de lansarea filmului Uncharted.

Uncharted se lanseaza pe 18 februarie in cinematografele din India si din intreaga lume.

 • Data lansarii 18 februarie 2022
 • Limba engleza
 • Gen: Actiune, Aventura
 • Distributie

  Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Bander, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Tati Gabrielle

 • Regizor Ruben Fleischer
 • Muzica Ramin Djawadi
 • Producator Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, Ari Arad
 • Productie Columbia Pictures, Atlas Entertainment, Arad Productions, PlayStation Productions
 • Certificat 13+

Pentru cele mai recente stiri si recenzii despre tehnologie, urmariti Gadgets 360 pe Twitter, Facebook si Google News. Pentru cele mai recente videoclipuri despre gadgeturi si tehnologie, abonati-va la canalul nostru YouTube.

India ar urma sa interzica inca 54 de aplicatii chinezesti, invocand o amenintare la adresa securitatii; AppLock, Viva Video Editor si altele pe lista
Povesti conexe

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *