Cris Tales este titlul gratuit din Epic Games Store pentru saptamana viitoare

Cris Tales este titlul gratuit din Epic Games Store pentru saptamana viitoare

Titlul gratuit de saptamana viitoare de pe Epic Games Store va fi Cris Tales, care este inspirat de JRPG-urile clasice.

Disponibil gratuit intre 24 februarie si 3 martie, Cris Tales va inlocui Brothers – A Tale Of Two Sons. Dezvoltat atat de Dreams Uncorporated, cat si de Syck, Cris Tales este descris ca fiind o „scrisoare de dragoste indie catre JRPG-urile clasice cu o noua perspectiva”.

Jucatorii au posibilitatea de a experimenta trecutul, prezentul si viitorul simultan, deoarece fiecare perioada de timp este impartita pe o treime din ecran. Dusmanii pot fi deformati in trecut sau in viitor, unde vor capata caracteristici diferite, ceea ce poate avantaja sau impiedica jucatorul.

Povesti Cris este inspirat de titluri clasice precum Chrono Trigger si Final Fantasy 6, alaturi de jocuri mai noi precum Persona 5.

Cris Tales costa in prezent 34,99 lire sterline pe Epic Games Store, dar va fi gratuit incepand cu 24 februarie.

in recenzia NME a lui Cris Tales, Matt Kamen a acordat jocului trei stele din cinci si a spus ca „in ciuda incercarilor curajoase de a fi aditional genului, Cris Tales nu scapa niciodata de sub greutatea propriilor sale influente”.

„Daca nu aveti o pasiune deosebita pentru aceasta epoca sau dorinta de a fi absorbit intr-o aventura hotarat old-school, farmecul lui Cris Tales va fi probabil pierdut pentru dvs. Pentru publicul tinta, insa, aceasta scrisoare de dragoste va fi probabil primita cu toata afectiunea pe care dezvoltatorii au pus-o in ea.”

Cris Tales este disponibil pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S si Nintendo Switch.

in alta ordine de idei, CD Projekt Red a declarat ca Cyberpunk 2077 nu va primi un sistem Metro adaugat in joc.

Marcin Momot, directorul global al comunitatii la CD Projekt Red, a declarat: „imi pare rau sa fiu un ucigas de zvonuri, dar nu este vorba de asta. Nu exista planuri de a adauga metro in joc.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *