Controversatul logo Street Fighter 6 ar putea fi o imagine modificata de 47

Controversatul logo Street Fighter 6 ar putea fi o imagine modificata de 47,99 lire sterline

Dupa ce logo-ul pentru Street Fighter 6 a fost intampinat cu critici din partea fanilor, acum se pare ca ar putea fi vorba doar de o imagine de stoc modificata care costa 47,99 lire sterline.

Dupa cum a observat Aurich Lawson pe Twitter, noul logo anuntat de catre Street Fighter 6 seamana remarcabil de mult cu o imagine Adobe stock care costa 47,99 lire sterline pentru o licenta extinsa.

„Nici macar nu stiu ce sa spun. stiam ca este generic, dar nu mi-am dat seama ca este atat de rau. [Capcom] a cautat „SF” pe un site de logo-uri de stoc si a rotunjit cateva colturi si a adaugat 6″, a declarat Lawson.

in timp ce asemanarile pot fi doar o coincidenta, creatorul imaginii de stoc – care isi spune xcoolee – a declarat pentru IGN ca ar fi dispus sa vanda drepturile exclusive pentru imagine catre Capcom.

Noul logo Street Fighter 6 costa 80 de dolari pe site-ul Adobe Stock.

Nici macar nu stiu ce sa spun. stiam ca este generic, dar nu mi-am dat seama ca este atat de rau. Au cautat „SF” pe un site de logo-uri de stoc, au rotunjit cateva colturi si au adaugat 6.

I cannothttps://t.co/SViXFjElou pic.twitter.com/yOzYePaYfV

De cand Capcom a dezvaluit Street Fighter 6 luni (22 februarie), logo-ul monocrom a atras critici pentru ca se indeparteaza de brandingul vibrant tipic francizei. Acest lucru a determinat numerosi utilizatori de Twitter sa glumeasca pe seama schimbarii, facand comparatii cu orice, de la pop-up-uri de notificare la Scooby-Doo de la Scooby-Doooby.

Acesta este un dezastru pic.twitter.com/EKpZvU0GH1

Utilizatorii Twitter au subliniat, de asemenea, faptul ca logo-ul arata incredibil de asemanator cu alte cateva – inclusiv cu o conventie stiintifico-fantastica franceza si cu un magazin din Taiwan.

in alte stiri Capcom, compania a mai anuntat si Capcom Fighting Collection. . Collection reuneste zece jocuri de lupte arcade intr-unul singur, inclusiv cateva Darkstalkers jocuri care – pana acum – erau disponibile doar in Japonia. Pachetul va include jocul clasat online, un „netcode robust de revenire” si atat moduri de antrenament, cat si pentru un singur jucator.

in alta ordine de idei, Bethesda a dezvaluit o foaie de parcurs pentru 2022 pentru Fallout 76 care include mai multe reveniri la expansiuni Fallout mai vechi. Pe parcursul anului viitor, fanii se pot astepta la orice, de la invazii extraterestre la vizite la The Pitt si un tur al Lumii Nuka.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *