Comparatiile Horizon Forbidden West cu Reality si Zero Dawn evidentiaza un salt semnificativ de calitate si un nivel bizar de detalii

Comparatiile Horizon Forbidden West cu Reality si Zero Dawn evidentiaza un salt semnificativ de calitate si un nivel bizar de detalii

in urma lansarii lui Horizon Forbidden West in urma cu cateva zile, au aparut videoclipuri de comparatie, care compara aspectul vizual al acestuia cu cel al predecesorului sau si cu locatiile din lumea reala.

Doua noi videoclipuri de comparatie pentru Forbidden West au fost publicate de „ElAnalistaDebits”, unul comparand grafica si detaliile jocului cu cele ale lui Zero Dawn din 2017, iar cel de-al doilea comparand locatiile din joc cu reperele din lumea reala pe care se bazeaza aceste locatii. Anul trecut, am acoperit deja o comparatie a realitatii bazata pe primele imagini ale Sony, comparand locatiile din lumea reala dintr-un San Francisco post-apocaliptic cu cele din joc. Aceasta noua comparatie a realitatii prezinta locatii suplimentare din viata reala, iar rezultatele sunt nebuneste de impresionante. Locatiile comparate includ, printre altele, Mcway Cove (California), High Roller (Nevada), Gara Caliente (Nevada), Mono Lake (California), Jackson St. (California), Arcul de Triumf (Nevada) si Piramida Transamerica (California). Urmariti mai jos acest nou videoclip comparativ:

Cum sa treci de Firegleam in Horizon Forbidden West

Dupa cum am spus, prima comparatie compara grafica din Forbidden West ruland pe PlayStation 5 cu cea din Horizon Zero Dawn, evidentiind saltul major in ceea ce priveste calitatea vizuala intre aceste doua jocuri. Cu toata sinceritatea, Zero Dawn este deja un joc vechi de 5 ani, dar ramane un titlu uimitor din punct de vedere vizual pana in prezent.

Horizon Forbidden West este disponibil acum la nivel global pentru PlayStation 5 si PlayStation 4. Al nostru Alessio Palumbo a recenzat jocul la lansare si a fost impresionat de lumea imensa a jocului, de iluminare, de lupta, de povestea grozava si de imbunatatirea traversarii si a puzzle-urilor.

Horizon Forbidden West este o continuare demna de Zero Dawn din toate punctele de vedere, demonstrand ca Guerrilla nu este un one-hit-wonder cand vine vorba de genul RPG de actiune. Aceasta lume imensa si frumoasa are o cantitate incredibila de lucruri de facut si majoritatea sunt foarte distractive, datorita imbunatatirilor aduse luptei si traversarii. Jocul prezinta, de asemenea, o alta poveste grozava care va face fanii sa vorbeasca despre inevitabila continuare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *