Comparatia Horizon Forbidden West PS5 vs PS4 arata o performanta generala excelenta si imbunatatiri notabile pe consola Next-Gen de la Sony

Comparatia Horizon Forbidden West PS5 vs PS4 arata o performanta generala excelenta si imbunatatiri notabile pe consola Next-Gen de la Sony

Una dintre primele comparatii Horizon Forbidden West PS5 vs PS4 a aparut, aratand o performanta excelenta pe toate platformele PlayStation.

inaintea lansarii jocului la sfarsitul acestei saptamani, au fost publicate primele videoclipuri de comparatie, inclusiv acesta de la unul dintre canalele noastre preferate de tehnologie de pe YouTube, „ElAnalistaDeBits”.
Noul videoclip compara Forbidden West ruland atat pe PlayStation 4, cat si pe PlayStation 4 Pro si PlayStation 5, si arata o performanta aproape perfecta pe toate consolele (cu un patch de prima zi in vigoare). Bineinteles, fiind conceput pentru PS4, jocul ruleaza la 30FPS, dar performanta este totusi impresionanta.

Ghostwire: Tokyo Extended Gameplay prezinta spectrele sinistre si lupta unica

in modul de performanta pe PlayStation 5, jocul aplica injectia temporala peste rezolutia 4K, in timp ce in modul FPS, jocul ajunge la o rezolutie de 1800p. Din pacate, jocul nu pare sa foloseasca niciun fel de Ray Tracing (spre deosebire de titluri precum Miles Morales, Ratchet & Clank si Spider-Man Remastered) pe consola next-gen de la Sony. Vedeti mai jos noul videoclip comparativ:

Horizon Forbidden West se lanseaza saptamana aceasta, pe 18 februarie, pentru PS5 si PS4. Alesul nostru Alessio Palumbo a recenzat continuarea Zero Dawn si a declarat ca a afirmat ca titlul este mai mare si mai bun decat predecesorul sau din toate punctele de vedere.

Optiunile de traversare sunt, de asemenea, mult imbunatatite in Horizon Forbidden West. Te poti agata de anumite puncte prestabilite (chiar si in lupta, ceea ce este extrem de util pentru a scapa din ghearele unui Ravager dezlantuit) si poti, de asemenea, sa folosesti un Shieldwing pentru a cobori de pe un teren mai inalt.

Cu toate acestea, adevaratul schimbator de joc este deblocat abia spre sfarsitul misiunii principale: zborul. Asa este; vei putea sa treci peste masinile Sunwing si sa le invoci pentru a zbura in intreaga lume, ceea ce este incredibil de misto in sine. Nu veti face nicio lupta in timp ce zburati (in ciuda faptului ca exista o miscare de rostogolire a butoiului), ceea ce ar putea fi un pic dezamagitor pentru unii, dar fiti siguri ca simpla experienta a acestei uimitoare lumi post-apocaliptice in timp ce zburati este un sentiment minunat. Totusi, mi-as fi dorit ca acest lucru sa fi fost deblocat mai devreme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *