Compararea performantelor jocului pe PS5

Compararea performantelor jocului pe PS5, PS4 si PS4 Pro

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea continuarii francizei de marca a PlayStation in Horizon Forbidden West.

Continuarea titlului de succes din 2017 al celor de la Guerrilla Games vede intoarcerea lui Aloy in Statele Unite post-apocaliptice, in timp ce aceasta continua sa investigheze si sa opreasca ciuma misterioasa cunoscuta sub numele de Red Blight.

Multe exemplare ale jocului au fost deja distribuite, iar fanii pot deja sa intrevada o mare parte din gameplay-ul titlului pe consolele PlayStation.

Odata cu lansarea titlului pe PS4 si PS4 Pro, cea mai recenta oferta a celor de la Guerrilla Games va ajunge si pe PS5, iar utilizatorii vor avea parte cu siguranta de cea mai buna experienta din punct de vedere vizual si al performantei.

Cand vine vorba de aspectul vizual de baza si de performanta, Horizon Forbidden West se va juca la 2160p si 30 FPS in modul de rezolutie si la 1080p si 60 FPS in modul de performanta pe consola de generatie actuala PlayStation. Pe de alta parte, pentru consolele de ultima generatie, titlul va rula la o rezolutie de 1080p si 30 FPS.

Utilizatorii de pe toate cele trei console vor avea nevoie de aproximativ 90GB de stocare interna, PS5 avand nevoie de cei mai multi, aproape 100GB, datorita geometriei mai inalte a elementelor vizuale.

Citeste si: „in plus, nu este nevoie de o versiune mai mare pentru a putea fi folosita: Fluxul de stiri Cyberpunk 2077 vine maine

in departamentul de vizuale, PS5 ofera o multime de avantaje clare. Acestea includ mai multa densitate in vegetatie, impreuna cu o distanta de tragere mai mare si filtrare anizotropica. in plus, conform testelor efectuate de YouTuberul ElAnalistaDeBits, jocul se incarca de sapte ori mai repede pe PS5 in comparatie cu PS4 si PS4 Pro.

Modul de rezolutie din Horizon Forbidden West imbunatateste, de asemenea, foarte mult aspectul vizual in comparatie cu modul FPS. Diferenta este vizibila in departamente precum reflexiile, particulele, calitatea randarii, umbrele si texturile.

Chiar daca, varianta PS5 este mult superioara, in ceea ce priveste aspectul vizual si performanta, jocul ruleaza extraordinar de bine pe PS4, cu un minimum de balbaieli chiar si in cele mai intensive situatii pentru consola last-gen.

Utilizatorii de pe consolele din generatia actuala si din generatia anterioara, care au indragit Horizon Zero Dawn, vor avea cu siguranta o simpatie puternica fata de aspectul vizual al jocului si, in cele din urma, Guerrilla Games a reusit sa ofere un titlu care va oferi cea mai buna experienta posibila pe toate consolele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *