Coloanele sonore ale Persona 5 Royal si Strikers sunt acum pe Spotify

Coloanele sonore ale Persona 5 Royal si Strikers sunt acum pe Spotify

Coloanele sonore originale atat pentru Persona 5 Royal, cat si pentru Persona 5 Strikers sunt acum disponibile pentru streaming pe Spotify.

Ambele coloane sonore pot fi gasite pe contul oficial Atlus Spotify, acestea alaturandu-se coloanelor sonore pentru Persona 5, Persona 4 si Catherine. Cele doua coloane sonore au fost adaugate la miezul noptii, pe 22 februarie, si pot fi gasite aici. Fiecare coloana sonora ar trebui sa fie disponibila in intreaga lume.

Acest lucru urmeaza dupa ce Atlus a adaugat majoritatea celorlalte Persona coloane sonore pe site-ul de streaming in 2021.

Persona 5 Royal a fost lansat in 2019 si este o versiune imbunatatita a jocului original care a adaugat noi personaje, elemente de poveste, muzica si mecanici. Persona 5 Strikers este un joc de actiune si un sequel care se bazeaza pe gameplay-ul din franciza Dynasty Warriors de la Koei Tecmo.

Strikers a fost disponibil ca joc gratuit pentru abonatii PlayStation Plus in ianuarie si, desi este vorba de versiunea PS4 a jocului, acesta poate fi jucat si pe PS5. Abonatii PlayStation Plus pot juca, de asemenea, Persona 5 pe PS5 datorita colectiei PS Plus.

Persona 5. Credit: Atlus

Anul trecut, sapte noi proiecte Persona au fost prezentate de Atlus pentru aniversarea de 25 de ani a seriei in acest an, multi fani sperand la un port PC al Persona 5 si la vesti despre viitoarea continuare. Anul trecut, un anunt de recrutare Atlus a confirmat ca Persona 6 este in curs de dezvoltare, dupa cum se spunea:

„Multumita unei mari cantitati de sprijin pe care am primit-o pentru Persona 5, am capatat un sentiment de implinire. Dar nu ne putem opri aici. Atunci cand am creat Persona 4, a existat presiunea ca trebuia sa depaseasca Persona 3.

„Acum, va trebui sa cream un 6 care depaseste 5. Cu toate acestea, depasirea 5 va fi dificil cu personalul actual. As dori sa depasim acest obstacol inalt cu toti cei care ni se alatura in aceasta recrutare. Locul de munca este perfect pentru cei care isi doresc o provocare creativa atunci cand vine vorba de a aduce jocuri in lume (via GameInformer).”

in alta ordine de idei, Elden Ring se lanseaza saptamana aceasta, astfel ca Bandai Namco a dezvaluit orele de lansare a jocului in intreaga lume.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *