Colectia de lupte Capcom a fost anuntata; aduce jocuri clasice precum Darkstalkers
|

Colectia de lupte Capcom a fost anuntata; aduce jocuri clasice precum Darkstalkers, Super Gem Fighter si multe altele

Pe parcursul saptamanii trecute, Capcom a avut un site web misterios numit Capcom Countdown tic-tac. Accesandu-l, se obtinea doar un fundal gri cu un cronometru alb, pe care scria 06 zile si 15 ore, de exemplu. Ei bine, in aceasta seara, acest anunt a iesit in sfarsit la lumina. Despre ce este vorba? Ei bine, este vorba de Capcom Fighting Collection.

Colectia Capcom Fighting Collection pune zece dintre cele mai emblematice jocuri de lupte Capcom intr-o colectie convenabila, toate echipate cu joc online, netcode rollback, sisteme de lobby si multe altele. A venit chiar si cu un trailer nou-nout, pe care il puteti urmari mai jos.

Actualizarea Monster Hunter Rise 3.9.0 va introduce un nou set de armura Black Belt, arme Defender si multe altele

Colectia Capcom Fighting Collection va aduce legendele din zilele de arcade ale Capcom. Fiecare dintre jocuri este reprodus cu fidelitate pentru a se juca la fel ca in arcade. in plus, fiecare dintre jocuri va suporta acum rollback netcode, astfel incat jucatorii sa se poata lupta cu prietenii lor din intreaga lume fara prea multe probleme.

Jocurile incluse in Capcom Fighting Collection sunt urmatoarele: Capcom Fighting Collection:

  • Vampire Savior
  • Vampire Savior 2
  • Darkstalkers
  • Night Warriors
  • Vampire Hunter 2
  • Cyberbots
  • Pamantul Rosu
  • Super Puzzle Fighter II Turbo
  • Hyper Street Fighter II
  • Super Gem Fighter -Mini Mix-

Fiecare dintre jocuri va aduce, de asemenea, mai multe actualizari ale calitatii vietii, care vor face ca experienta lor sa fie mult mai usoara pentru jucatorii noi. Fiecare joc va avea caracteristici precum setari de dificultate CPU, salvari rapide si optiuni de personalizare a butoanelor. in acest fel, jucatorii isi pot personaliza experienta de joc de lupte dupa bunul lor plac.

De asemenea, unii jucatori ar fi putut observa ca jocul va include Red Earth. Acest joc din 1996 isi va face in sfarsit debutul pe PC si pe consolele de acasa prin intermediul Capcom Fighting Collection. Colectia va avea, de asemenea, mai multe moduri suplimentare, cum ar fi Fighter Awards, Training Mode si chiar un muzeu cu peste 500 de pagini individuale de documentatie artistica si de design, inclusiv unele care nu au mai fost lansate pana acum.

Capcom Fighting Collection se va lansa pe 24 iunie 2022 pe PlayStation 4, Xbox One, PC prin Steam si Nintendo Switch. Jocul va costa, de asemenea, 39,99 dolari in toate versiunile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *