Colaborarea Babylons Fall x NieR: Automata a fost anuntata

Colaborarea Babylons Fall x NieR: Automata a fost anuntata

Babylon’s Fall va avea un eveniment de colaborare cu NieR: Automata. Aceasta colaborare va lua forma unui eveniment care va fi supervizat de insusi directorul de creatie. Evenimentul de colaborare a fost anuntat in timpul transmisiunii live a celei de-a 5-a aniversari a lui NieR: Automata si va aduce locatii unice si obiecte cosmetice pe care jucatorii le vor putea purta.

Babylon’s Fall va fi gazda colaborarii. Evenimentul de colaborare le va permite jucatorilor sa exploreze Satul Masinilor si Parcul de distractii care se gasesc in NieR: Automata. Puteti viziona trailerul de anunt mai jos:

Demo-ul Babylon’s Fall vine pe PS la sfarsitul acestei luni, iar pe PC luna viitoare

in cadrul evenimentului de colaborare, jucatorii vor putea obtine costume care ii vor face sa ia infatisarea unor personaje emblematice din NieR: Automata, precum 2B, 9S, A2, Commander White si Operator 210. Toate acestea in timp ce se vor putea bucura de o baza, misiuni si inamici cu tematica asemanatoare lumii din joc.

Evenimentul va fi supervizat de creatorul NieR: Automata, Yoko Taro, cu ajutorul designerului de jocuri Takahisa Taura. Evenimentul va avea o durata limitata si, desi nu are un termen de lansare de la care sa porneasca, este de asteptat sa faca parte din continutul primului sezon al Babylon’s Fall.

in timpul Zilei indragostitilor, am primit vestea ca Babylon’s Fall va avea un demo care se va indrepta catre consolele PlayStation si care va putea fi descarcat pe 25 februarie. Demo-ul jocului va marca inceputul primului sezon al jocului. Acest sezon va dura pana pe 31 mai si va fi cuplat cu un Battle Pass.

Babylon’s Fall va fi disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4 si PC (prin Steam) pe 3 martie. Unul dintre redactorii Wccftech a avut ocazia sa vorbeasca in detaliu despre Closed Beta a jocului. Daca sunteti curiosi sa cititi ce parere are scriitorul Francesco de Meo despre Babylon’s Fall pana acum, nu ezitati sa dati click aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *