CoD: Continutul sezonului 2 din CoD: Vanguard se poate juca mai devreme cu un truc simplu

CoD: Continutul sezonului 2 din CoD: Vanguard se poate juca mai devreme cu un truc simplu

Sezonul 2 al jocului Call of Duty se lanseaza oficial abia pe 14 februarie, dar jucatorii au inceput deja sa se familiarizeze cu unele dintre noile killstreaks si caracteristici care vor aparea in Vanguard, inclusiv cu noul killstreak Ball Turret Gunner.

Dupa cum se poate vedea mai jos intr-un videoclip de la creatorul de continut Call of Duty Prestige Is Key, cele doua noi harti multiplayer standard ale sezonului 2, Casablanca si Gondola, pot fi jucate si explorate in meciuri private. Prestige arata, de asemenea, in actiune Ball Turret Gunner, care este un nou killstreak care urmeaza sa soseasca in cadrul nivelurilor gratuite ale Season 2 battle pass. Activision a detaliat recent la ce se pot astepta jucatorii de la noul pass, iar aici sunt toate recompensele evidentiate.

Meciurile private le permit jucatorilor sa testeze chiar si cele doua arme noi care vin odata cu battle pass-ul. Toti jucatorii care nu vor sa sara intr-un meci cu roboti pot urmari jocul lui Prestige atat cu pusca de asalt KG M40, cat si cu mitraliera usoara Whitley.

in cele din urma, Prestige prezinta noua functie de inspectie a armelor care va fi adaugata odata cu Sezonul 2. Aceasta functioneaza la fel ca si animatiile anterioare de inspectie a armelor din Call of Duty, unde o simpla apasare de buton le permite jucatorilor sa obtina o vedere de aproape „inspectata” a armei pe care o au echipata din diferite unghiuri.

Unii jucatori au mers chiar pana la a juca noua harta Zombies „Terra Maledicta”, care este un nou centru de pornire amplasat in desertul estic al Egiptului. Spoilere pentru noul ou de Paste al povestii au circulat, de asemenea, pe internet, asa ca jucatorii ar trebui sa se fereasca de aceste scurgeri de informatii pe retelele de socializare, daca vor sa pastreze secreta orice surpriza din poveste.

Iata toate detaliile pentru continutul sezonului 2 care va ajunge in Vanguard si Warzone. in alte stiri importante, au fost dezvaluite continuarile atat pentru Call of Duty: Modern Warfare, cat si pentru Warzone, dar Activision a evidentiat, de asemenea, planurile sale de a remedia starea stricata a Warzone Pacific.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *