Co-fondatorul WazirX

Co-fondatorul WazirX, Siddharth Menon, face echipa cu SuperGaming pentru a lansa Tegro, o piata de jocuri Web3

Dupa ce si-au anuntat parteneriatul in urma cu cateva zile, co-fondatorul si COO-ul WazirX, Siddharth Menon, si SuperGaming au lansat prima lor afacere ca parte a eforturilor lor de a integra Web3 in spatiul jocurilor video.

Dupa o aventura de succes in WazirX ,care a devenit acum una dintre cele mai mari piete de criptomonede din India, Menon si SuperGaming au dezvaluit cea mai recenta initiativa a lor intr-o noua piata a ecosistemului de jocuri Web3 numita Tegro.

Odata cu legalizarea recenta a criptomonedelor in India, lumea activelor digitale este pregatita sa vada un nou boom, iar prin aceasta initiativa, SuperGaming se implica in acest viitor care implica jocuri Web3.

in ultimele cateva luni, mari dezvoltatori internationali, precum Ubisoft si multi altii, au implementat deja diverse integrari cu NFT-uri in jocurile lor video. Desi au primit reactii negative din partea fanilor, majoritatea criticilor provin din lipsa de masuri pentru a le dezvolta in mod durabil.

☑️ este sustenabila
☑️ va are in centru
☑️ va aduce oportunitati economice si creative
Citeste si: Batman preia fortareata singuratatii lui Superman in noua serie DC

USP-ul Tegro se invarte in jurul viziunii fondatorilor din Siddharth Menon si a echipei de la SuperGaming de a construi jocuri Web3 intr-un mod sustenabil. in plus, piata va ajuta si dezvoltatorii, precum SuperGaming, sa creeze aceste jocuri intr-un mod transparent, dupa cum a precizat Roby John, co-fondatorul Tegro.

„Consideram ca tehnologiile Web3 sunt complementare eticii noastre care acorda prioritate jucatorilor, permitandu-ne sa producem noi oportunitati creative si economice pentru acestia. Cu potentialul jocurilor Web3 si al Tegro, putem face acest lucru intr-un mod sustenabil, corect si transparent pentru toti.”

Platforma este construita pe baza faptului ca activele digitale vor fi clase de active care vor putea fi investite in viitor, iar Tegro va contribui la protejarea investitorilor de lumea periculoasa a jocurilor Web3 cu numeroasele sale caracteristici. Aceasta include sprijin pentru dezvoltatorii de jocuri cu sabloane de economie sustenabila care sunt create de experti pana la statisticile activelor de joc care vor ajuta la monitorizarea utilizatorilor cu tranzactionarea si investitiile.

in cele din urma, se pare ca Tegro va fi un jucator important in a ajuta utilizatorii sa se deplaseze intr-un spatiu neclar, cum este cel al jocurilor Web3, care continua sa se dezvolte intr-un ritm rapid.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *