Clasele Elden Ring Confessor si Samurai detaliate inainte de lansare

Clasele Elden Ring Confessor si Samurai detaliate inainte de lansare

Mai multe clase au fost dezvaluite de FromSoftware inaintea lansarii lui Elden Ring la sfarsitul acestei luni.

Pe contul oficial de Twitter al jocului au fost dezvaluite si detaliate clasele Confessor si Samurai, care urmeaza unor dezvaluiri de clase similare si pentru joc.

Marturisitoarea este descrisa ca fiind „un spion bisericesc adept al operatiunilor secrete. La fel de priceputa cu sabia ca si cu incantatiile”, in timp ce Samuraiul este „un luptator capabil din indepartatul tinut al trestiilor”. indemanatic cu katana si arcul lung”.

Alte tweet-uri recente i-au prezentat pe Bandit si Astrolog, alaturi de Razboinic si Prizonier.

CONFESIONARUL: Un spion bisericesc adept al operatiunilor sub acoperire. La fel de priceputi cu sabia ca si cu incantatiile lor.

SAMURAI: Un luptator capabil din indepartatul Taram al trestiilor. Abil cu katana si arcul lung.

Specificatiile PC pentru Elden Ring au fost dezvaluite acum, si se pare ca cerintele minime sunt destul de ridicate pentru joc.

Luna trecuta, FromSoftware a anuntat ca serverele trilogiei Dark Souls au fost inchise temporar din cauza unui exploit de hacking descoperit, iar acestea vor fi in continuare inchise si dupa lansarea din aceasta luna a lui Elden Ring. Acum, persoana care a descoperit exploit-ul si a incercat sa avertizeze FromSoftware a declarat ca il va face public in curand.

„FromSoftware tocmai a anuntat planul lor in ceea ce priveste Dark Souls si a confirmat ca exploit-ul va fi rezolvat in Elden Ring,” a declarat persoana respectiva pentru VGC recent. „Ca atare, intentionez sa merg pana la capat cu dezvaluirea publica. Deocamdata, nu stiu data exacta pentru ca voi fi destul de ocupat saptamana viitoare, dar va fi cu cateva zile pana la o saptamana inainte. Inelul Elden„.

Elden Ring se lanseaza pe 25 februarie pentru PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 si PS5.

in alta ordine de idei, testul de joc online Nintendo Switch Sports are loc in acest weekend si se poate inscrie chiar acum. Totusi, timpul de joc nu va incepe pana pe 19 februarie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *