'Chivalry 2' lanseaza actualizarea 'House Aberfell' cu porci proiectile

‘Chivalry 2’ lanseaza actualizarea ‘House Aberfell’ cu porci proiectile

Chivalry 2 a lansat actualizarea Casa Aberfell care include o noua harta si arme noi – urmariti trailerul de mai jos.

Este disponibila astazi (16 februarie) pentru PC (prin Epic Games Store) si PS4, PS5, Xbox One si Xbox Series X|S, House Aberfell introduce noua harta cu obiectiv de echipa, The Raid on Aberfell, alaturi de posibilitatea de a arunca atat porci, cat si tarani ca arme.

Noua Chivalry 2 update include, de asemenea, noul personaj jucabil Mason Druid, noua arma Vanguard Highland Sword si 10 noi optiuni de vopsire a fetei personalizabile, alaturi de doua noi seturi de armuri.

Exista, de asemenea, doua noi personaje masculine cu voce din off – Agatha Highlander si Mason Berserker – precum si 12 noi skin-uri de arme pentru Greatsword, Messer si War Club.

Notele complete pentru acest patch 2.4 pot fi vazute aici, in timp ce un trailer pentru House Aberfell poate fi vazut mai jos.

intr-o recenzie de trei stele a Chivalry 2, NME a spus ca „este mai putin despre realismul istoric curajos si mai mult despre bai de sange cu limba de lemn.

„Exista cu siguranta un farmec real pentru cat de caraghios poate deveni in ciuda violentei, o inutilitate slapstick pentru obiectivele de graba, un sentiment de camaraderie atunci cand un val de coechipieri se inmultesc impreuna si toti tipa in timp ce se incarca direct in arcul unei pietre aruncate dintr-o catapulta.

„Exista aproape un element de performanta in el, un fel de joc de rol sumbru si violent in viata unuia dintre multii soldati fara nume trimisi sa moara, de cele mai multe ori perforati de o sageata a unui arcas las.”

in alta ordine de idei, regizorul The Witcher 3: Wild Hunt Konrad Tomaszkiewicz a infiintat noul studio Rebel Wolves pentru a crea un RPG bazat pe povesti construit in Unreal Engine 5.

Tomaszkiewicz a declarat ca studioul vizeaza o data de lansare in 2025 pentru acest prim joc, iar compania a precizat intr-un comunicat de presa ca va face angajari pentru ocuparea unor roluri „in lunile urmatoare”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *