Cerintele minime de sistem pentru PC pentru Elden Ring au fost dezvaluite; va folosi DX12
|

Cerintele oficiale de sistem pentru PC ale lui Elden Ring au fost dezvaluite; i7-8700K sau Ryzen 5 3600X, GTX 1070 sau RX Vega 56, 16 GB de RAM recomandati

Cerintele oficiale de sistem pentru PC ale jocului The Elden Ring au fost dezvaluite astazi, dupa ce saptamana trecuta au fost dezvaluite si eliminate cerintele minime.

Atat cerintele minime, cat si cele recomandate sunt destul de ridicate, in comparatie cu jocurile similare si cu jocurile open-world recente, jocul necesitand un procesor i5-8400 sau Ryzen 3 3300X, 12 GB RAM si un GPU GTX 1060, 3 GB sau Radeon RX 580, 4 GB. Cerintele recomandate sunt evident mai abrupte, deoarece includ i7-8700K sau Ryzen 5 3600X, 16 GB RAM, GTX 1070 sau GPU RX Vega 56. Se mentioneaza ca cerintele se pot schimba dupa lansare, deci este probabil ca optimizarea sa se imbunatateasca odata cu actualizarile viitoare.

Cerintele minime de sistem pentru PC ale lui Elden Ring au fost dezvaluite; va folosi DX12

Elden Ring se lanseaza pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S si Xbox One pe 25 februarie la nivel mondial.

NOUL RPG DE ACtIUNE FANTASY.
Ridica-te, Tarnished, si lasa-te ghidat de har pentru a brandui puterea Inelului Elden si a deveni un Lord Elden in Taramurile dintre.

– O lume vasta si plina de emotie
O lume vasta in care campurile deschise cu o varietate de situatii si temnitele uriase cu design complex si tridimensional sunt conectate fara intrerupere. Pe masura ce explorati, va asteapta bucuria de a descoperi amenintari necunoscute si coplesitoare, ceea ce duce la un sentiment ridicat de realizare.

– Creeaza-ti propriul personaj
Pe langa personalizarea aspectului personajului tau, poti combina liber armele, armura si magia pe care le echipezi. iti poti dezvolta personajul in functie de stilul tau de joc, cum ar fi cresterea fortei musculare pentru a deveni un razboinic puternic sau stapanirea magiei.

– O drama epica nascuta dintr-un mit
O poveste cu mai multe straturi spusa in fragmente. O drama epica in care diferitele ganduri ale personajelor se intersecteaza in Taramurile dintre.

– Un joc online unic care te leaga liber de ceilalti
in plus fata de multiplayer, unde te poti conecta direct cu alti jucatori si calatori impreuna, jocul suporta un element online asincron unic care iti permite sa simti prezenta altora.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *