Cerintele de sistem pentru PC ale lui Elden Ring au fost dezvaluite inainte de lansarea din 25 februarie
|

Cerintele de sistem pentru PC ale lui Elden Ring au fost dezvaluite inainte de lansarea din 25 februarie

Elden Ring – care va debuta saptamana viitoare – este unul dintre cele mai asteptate titluri din 2022. inaintea lansarii jocului, dezvoltatorul FromSotfware a impartasit cerintele de sistem pentru PC pentru jocul de rol de actiune in lume deschisa. Este posibil ca multi jucatori sa nu fie nevoiti sa isi actualizeze sistemele pentru a juca jocul, pe baza cerintelor minime de sistem care necesita un procesor Intel Core i5 sau AMD Ryzen 3 din a opta generatie. Cu toate acestea, specificatiile recomandate sunt mai solicitante, dupa cum puteti vedea mai jos.

Cerinte de sistem pentru PC pentru Elden Ring

Specificatiile comune pentru Elden Ring includ 60 GB de spatiu liber pe disc si suport pentru DirectX 12 (nivel de caracteristici 12.0/ WDDM 2.0) pentru a putea juca jocul.

Cerinte minime de sistem pentru PC Elden Ring

  • CPU: Intel Core i5-8400 sau AMD Ryzen 3 3300X
  • GPU: AMD Radeon RX 580 sau Nvidia GeForce GTX 1060

De la Elden Ring la Horizon Forbidden West, jocuri de jucat in februarie

Cerinte de sistem recomandate pentru Elden Ring

  • CPU: Intel Core i7-8700K sau AMD Ryzen 5 3600X
  • GPU: AMD Radeon RX Vega 56 (8GB) sau Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB)
  • Sistem de operare: Windows 10 sau Windows 11

Cu toate acestea, dezvoltatorul nu a dezvaluit inca daca aceste specificatii vor fi suficiente pentru a rula jocul la cele mai inalte setari grafice.

Viitorul Elden Ring de la Bandai Namco este plasat in taramul Lands Between, iar jucatorii vor putea lupta si explora cripte, castele si cetati in joc. Acestia trebuie sa localizeze Great Runes pentru a restaura Elden Ring, pentru a deveni un Lord Elden. Regizorul Hidetaka Miyazaki a declarat anterior ca jucatorii vor trebui sa foloseasca strategia pentru a invinge jocul, care este estimat a fi la fel de greu ca Dark Souls 3.

Spre deosebire de titlurile anterioare din seria Souls, Elden Ring prezinta o colaborare cu autorul George RR Martin, care a contribuit la joc. Miyazaki a dezvaluit ca a avut multe conversatii libere si creative cu Martin cu privire la joc, pe care autorul le-a folosit ca baza pentru a scrie mitul general al lumii jocului. Jocul va avea un mod multiplayer cooperativ care va suporta pana la patru jucatori, iar utilizatorii pot „invoca” un alt jucator prin desenarea unui semn pe sol.

Elden Ring soseste pentru PC, PS4, PS5, Xbox One si Xbox Series S/X pe 25 februarie. Acesta este disponibil pentru precomanda. Pretul porneste de la 3.999 de rupii in magazinele de vanzare cu amanuntul, cum ar fi Games the Shop. Jocul este disponibil pentru precomanda pentru Xbox si PlayStation Store la pretul de 3.999 de rupii. intre timp, Elden Ring va costa 2.499 de rupii pentru jucatorii de pe PC, iar editia Deluxe Edition are un pret de 2.999 de rupii pe Steam.

Linkurile de afiliere pot fi generate automat – consultati declaratia noastra de etica pentru detalii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *