CEO-ul East Side Games isi exprima ingrijorarea cu privire la comentariile de pe lista de locuri de munca

CEO-ul East Side Games ridica ingrijorari cu privire la comentariile de pe lista de locuri de munca

Comentariile publice facute de Gilbert Jason Bailey, fondatorul East Side Games, cu privire la un anunt de angajare recent au tras un semnal de alarma.

O postare pe Facebook a fondatorului dezvoltatorului de aplicatii mobile pe profilul sau public a starnit ingrijorari cu privire la postul respectiv. Solicitand un asistent personal, Bailey deschide postarea cerand candidatilor sa fie „Capabili sa se descurce cu un maniac cu iluzii de grandoare. Usor de adaptat la ore de plictiseala urmate de momente de frenezie absoluta”.

Fostul angajat, Jarrett Poole, a scris pe Twitter despre anunt, indemnandu-i pe cei care se gandesc sa nu aplice. El a continuat cu precizari in cadrul firului de discutii: „Vreau sa fiu clar in legatura cu un lucru. Pe vremea cand lucram la ESG, acolo erau o multime de persoane minunate si harnice. Pe multi dintre ei ii consider inca cei mai dragi prieteni ai mei. Din nefericire, a trebuit sa fiu martor la multi dintre ei suprasolicitati, prost platiti si, uneori, redusi la lacrimi.”

jesus fucking christ, game dev pic.twitter.com/xIelvf0WDv

East Side Games este un editor canadian de jocuri mobile, cunoscut pentru jocurile licentiate pentru seriale precum The Office, RuPaul’s Drag Race, si It’s Always Sunny In Philadelphia. Postarea care descrie faptul de a putea pilota barci ca fiind un „MARE plus” divagheaza incoerent cu comentarii referitoare la indatoriri precum: „Nu am mai vazut niciodata un astfel de joc:

“inregistrarea si comunicarea gandurilor nebunesti catre o echipa de 200 de persoane si apoi urcarea intr-un avion spre cine stie unde pentru a-mi cumpara un eclair pe care l-am vazut in vitrina unui magazin „undeva” in Franta, ar fi putut fi Marsilia, dar poate Montpellier. Cu siguranta a inceput cu un M.”

Cele mai ingrijoratoare sunt comentariile lui Bailey legate de Entourage’s Ari si Lloyd din Entourage, care fac referire la abuzuri. „Gandeste-te la Ari si Lloyd fara limbajul abuziv si dinamica puterii. Ari nu este nimic fara Lloyd, iar Lloyd a fost adevarata vedeta a acelei echipe.”

Bailey a comentat descriind preocuparile ca incercand sa „rusineze terapeutul” CEO, confirmand ca este in prezent in terapie.

in alta ordine de idei, directorul general al Activision Blizzard, Bobby Kotick, ar fi donat aproape o jumatate de milion de lire sterline pentru cauze republicane. Kotick se afla in prezent in centrul unui proces de hartuire sexuala intentat impotriva companiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *