CEO-ul Activision Blizzard ar fi donat 450.000 de lire sterline pentru cauze republicane

CEO-ul Activision Blizzard ar fi donat 450.000 de lire sterline pentru cauze republicane

CEO-ul Activision Blizzard, Bobby Kotick, a donat peste 600.000 de dolari (450.000 de lire sterline) unor cauze care promoveaza alegerea candidatilor republicani.

Un raport realizat de CNBC a descoperit doua companii private care au legaturi cu Kotick si care au facut o serie de donatii mari catre cauze republicane, cu scopul de a alege candidatii respectivi in functie. Prima companie este Norgate LLC, care a facut donatii de 500.000 de dolari (370.000 de lire sterline) catre Senate Leadership Fund in 2020. Fondul a avut ca scop sustinerea candidatului republican Mitch McConnell.

Norgate LLC este legata de Kotick prin adresele sub care este inregistrata in California. Acestea se potrivesc cu adresele a doua dintre fundatiile lui Kotick. Aceste donatii facute catre Senate Leadership Fund sunt cele mai mari donatii politice facute de Kotick.

Cea de-a doua companie, 807080A LLC, este, de asemenea, legata de Kotick prin adresele inregistrate. Aceasta companie a facut o serie de donatii mai mici in sprijinul diversilor candidati republicani. S-a constatat ca valoarea totala a donatiilor se ridica la aproximativ 100.000 de dolari (75.000 de lire sterline), desi este posibil sa fie mai mult decat atat, desi nu s-a descoperit inca.

Credit Getty Images/
Drew Angerer

Un purtator de cuvant al lui Kotick, Mark Kerr, nu a recunoscut aceste companii particulare si nici nu a confirmat ca donatiile au fost facute de Kotick. intr-o declaratie, el a spus: „Nu am fost niciodata de acord cu aceasta declaratie:

„in ultimii cinci ani, domnul Kotick a contribuit cu aproximativ aceeasi suma pentru democrati si republicani. Contributiile sale se concentreaza asupra candidatilor si cauzelor care sustin in principal problemele veteranilor si, in special, angajarea veteranilor. Donatiile sale si ale celor de la Call Of Duty Fundatia, pe care o co-prezideaza, are ca scop sa se asigure ca toti veteranii au oportunitati de angajare care sa reflecte sacrificiile pe care le fac prin serviciul lor.”

Investigatia a constatat ca, desi Kotick a donat pentru cauze de ambele parti ale spectrului politic, dintre donatiile cunoscute, donatii mult mai mari au fost facute pentru cauze republicane.

in alta ordine de idei, jocul aclamat de critica Cris Tales va fi jocul gratuit pe Epic Games Store saptamana viitoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *