Cele mai bune caracteristici pe care le puteti folosi pentru a va imbunatati experienta

Cele mai bune caracteristici pe care le puteti folosi pentru a va imbunatati experienta

Horizon Forbidden West a aparut in sfarsit, iar continuarea le ofera oamenilor o noua aventura cu Aloy si bestiile masinilor. Jocul nou lansat este mult mai cuprinzator si mai detaliat in comparatie cu predecesorul sau. Exista anumite abilitati si caracteristici pe care jucatorii ar trebui sa le verifice inainte de a se scufunda in joc sau s-ar putea dovedi o experienta greoaie.

Citeste si: „Ati vazut? Ghidul Horizon Forbidden West: Cele mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti mai intai in joc

Caracteristicile din Horizon Forbidden West despre care trebuie sa stii

Exista atat de multe caracteristici si secrete in Horizon Forbidden West pe care jucatorii le realizeaza doar dupa ce termina jocul. Folosirea acestor caracteristici la inceput sau in momentul in care au fost obtinute ar fi facut ca experienta lor de joc sa fie mult mai usoara. Iata cateva dintre caracteristicile pe care jucatorii le pot verifica sau folosi pentru a-si face viata mult mai usoara in Forbidden West:

Salvage Contractors

Acestia sunt comercianti si donatori de misiuni care sunt raspanditi pe harta in Horizon Forbidden West. Jucatorii se pot apropia direct de acesti contractori si pot cumpara de la ei obiecte rare, pentru o cantitate rezonabila de cioburi de metal, care altfel ar fi un proces lung de obtinut. Unii dintre contractorii de salvare pe care jucatorii ar trebui sa ii verifice sunt: The Greenswell, The Stillsands si The Raintrace.

Generator de furtisaguri Stalker

Acesta este unul dintre obiectele de care jucatorii ar avea nevoie pentru mestesuguri si alte imbunatatiri. Acest obiect poate fi dificil de obtinut prin impuscare de pe un Stalker, deoarece acestea sunt niste bestii alunecoase. Jucatorii pot achizitiona direct aceste Generatoare Stealth de la comerciant pentru blocuri de metal. Blocurile de metal pot fi obtinute prin infrangerea si jefuirea Scrapperilor din oricare dintre siturile Scrapper.

Agricultura

Cultivarea pentru obiecte si resurse va fi una dintre activitatile la care jucatorii se vor vedea participand aproape in fiecare moment al jocului. Aceste obiecte si resurse ajuta apoi jucatorul la confectionarea de munitie, upgrade-uri si multe altele. Agricultura ca proces va contine o multime de deplasari rapide, care consuma mult timp. Jucatorii cu un PlayStation 5 pot reduce acest timp la jumatate cu noul SSD puternic. Jucatorii ar trebui sa se indrepte spre ecranul de titlu, Optiuni generale si apoi sa comute modul ecranului de asteptare pe Imediat. Acest lucru va accelera procesul de calatorie rapida, deoarece jucatorul nu va trebui sa apese „X” pentru a progresa din ecranul „Tips”.

Fructe de padure medicinale

Acestea sunt resursele pe care jucatorul le va parcurge cel mai mult, deoarece o ajuta pe Aloy sa se vindece in situatii de lupta. Modul normal de a colecta aceste fructe de padure ar fi fie sa le jefuiesti in timp ce traversezi Taramurile Vestului Interzis din Orizont, fie sa le iei de la un adapost. Multi jucatori nu stiu ca Boabele medicinale pot fi cumparate si de la Herbalist pentru doar un ciob de metal pentru fiecare achizitie. Aceasta caracteristica le-ar permite jucatorilor sa alerge direct la herbalist si sa isi ia Boabele, mai degraba decat sa caute prin tinuturi pentru ele. Arrowhand este o locatie pe care jucatorii o pot verifica.

Prada usoara

Acum, aceasta caracteristica in sine suna extrem de interesant, Horizon Forbidden West are o caracteristica de dificultate personalizata care nu este disponibila la inceputul jocului. Dar, odata ce jocul a inceput, jucatorii se pot indrepta catre setari si isi pot seta nivelul de dificultate ca fiind Personalizat. Dupa trecerea la Personalizat, jucatorii vor avea la dispozitie diverse optiuni pentru a-si personaliza experienta de joc. Una dintre aceste optiuni se numeste „Easy Loot”, pe care jucatorii o pot activa pentru a face procesul de jaf mult mai usor. Jucatorii nu vor mai trebui sa traga in anumite parti din fiare, ci pot doar sa ucida monstrul si sa obtina toata prada oferita de acea masina specifica.

Sprint automat

Sprintingul este modul in care jucatorii se vor deplasa in timpul jocului, fie ca este vorba de montura lor, fie ca sunt pe jos, jucatorii se vor trezi in mod constant spammand L3 sau X pentru a sprinta in joc. Acest proces poate fi facut mult mai usor prin simplul fapt de a merge la Setari, Controale si de a cobori pana jos pentru a gasi optiunile; Sprint automat pe jos si Sprint automat pe montura. Activati aceste optiuni si bucurati-va de sprintul automat in Horizon Forbidden West.

Scanare

Jucatorii se trezesc deseori ca scaneaza in mod constant imprejurimile pentru a gasi suprafete catarabile. Acest lucru poate fi un pic enervant pentru unii, deoarece devine repetitiv. Jucatorii pot merge la setari, la optiunea vizuala si sa mentina intotdeauna activata optiunea Climbing Annotations. Acest lucru le va oferi jucatorilor o idee despre fiecare suprafata catarabila din imprejurimile lor imediate.

Schimbarea vremii

Horizon Forbidden West are un sistem meteo complex care se schimba in functie de timpul petrecut in joc. Jucatorii ar putea avea unele probleme in a se deplasa prin zone si a cauta obiecte specifice in intuneric. Jucatorii pot schimba instantaneu vremea salvand la un semineu, apoi mergand la setari si alegand repornirea din salvare. Acest lucru va schimba aproape intotdeauna vremea intr-o dimineata clara si luminoasa pentru jucatori.

Schimb rapid de arme

O alta optiune care este disponibila in setari este Weapon Quick Swap, jucatorii ar trebui sa activeze aceasta functie prin meniul comenzii. Odata ce aceasta functie este activata, jucatorii vor putea schimba instantaneu intre ele prin simpla apasare a lui L1 pe controllere. Acestia pot alege, de asemenea, armele pe care doresc sa le atribuie la optiunea de schimb rapid.

Continuati sa cititi: Horizon Forbidden West: Care sunt cele mai bune piese de armura si cum sa le obtii?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *