Cele mai bune arme

Cele mai bune arme, artefacte, compozitii de echipa pentru personajul respectiv

Bine, acum ca v2.5 a fost lansat si astazi marcheaza inceputul primului banner al lui Yae Miko, iata un ghid despre cum sa ii maximizati potentialul si sa o construiti pentru a fi un catalizator DPS. Acest lucru ar include sugestii pentru compozitia echipei, artefacte, arme, daca ar trebui sa trageti in plus pentru Constelatii sau arma ei Signature 5 * Catalyst Weapon.

Dar mai intai, daca sunteti un jucator F2P, cititi mai intai acest lucru inainte de a va angaja primogeme pentru acest banner.

Acum ca stii cu cine si cu ce te angajezi, iata ce trebuie sa faci pentru Yae Miko daca te lupti sa o construiesti:

Artefacte

Aceasta ar putea fi atat cea mai simpla parte a construirii lui Yae, dar si cea mai dificila. O rata buna de Crit Rate si DMG si statisticile de sub-Attack ar putea face diferenta. La C0, Yae are nevoie de o multime de Elemental Recharge; cel putin 150% daca are o baterie ca Raiden sau Fischl, si 200% daca nu ai niciuna dintre ele. Ar putea chiar sa merite sa renunti la bonusurile de set pentru a te asigura ca are suficienta ER. Cu toate acestea, la C1 sau mai sus, esti liber sa te concentrezi pe imbunatatirea atacului ei.

Un set de patru piese Emblem of Severed Fate ii mareste daunele de explozie elementala cu 25% din ER, asa ca, daca ai o multime de ER de la arma ei, aceasta este o alegere excelenta. Un Emblem of Severed Fate din doua piese, asociat cu Thundering Fury din doua piese, ii ofera lui Yae un bonus suplimentar de 20% ER si, respectiv, 15% daune electro. La C3 sau mai sus si daca o folosesti cu o echipa de transport Electro, setul de patru piese Thundersoother este o alegere puternica, crescand daunele impotriva dusmanilor afectati de Electro cu 35%.

Daca toate aceste optiuni iti dau batai de cap, sfatul nostru este sa optezi pentru un Gladiator’s Finale din doua piese si un Shimenawa’s Reminiscence din doua piese pentru un bonus de atac extrem de usor, dar extrem de util.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de un joc de carti: Dune: Partea a doua programata sa inceapa filmarile mai tarziu in aceasta vara

Compozitiile echipei

Dupa cum am mentionat mai devreme, Yae Miko are o nevoie urgenta de o baterie pentru a se asigura ca isi poate folosi abilitatea puternica si explozia cat mai des posibil. in mod natural, cel mai bun partener pentru ea este Raiden Shogun, mai ales ca beneficiaza de burstul scump al lui Yae, dar daca nu o aveti, Fischl este cel mai bun pariu al dvs. prietenos F2P.

Un comp „Taser” cu Kokomi, Xinqiu sau Mona pentru Hydro, iar apoi Kazuha sau Sucrose este o optiune confortabila, sau meta favoritul, numit comp „Raikou”, cu Kazuha si Bennett. De asemenea, va recomandam sa schimbati fie Bennett, fie Kazuha cu Sara – daca o aveti, incercati sa o plasati in aceasta echipa. Ai putea, de asemenea, sa schimbi Kazuha cu Sucrose sau Venti.

Arme

Armele pe care le poti folosi pentru Yae depind complet de echipa si de tipul de artefacte pe care le ai echipate pentru ea, dar Veritatea lui Kagura de baza este o arma ideala pentru ea. Aceasta adauga un plus de 20% Damage in plus fata de o R5 Solar Pearl, care este urmatoarea cea mai buna arma pentru ea, presupunand ca ii activati pasivul inainte de a lansa Burst. Widsith este o alta arma care o completeaza pe Yae, cu exceptia unei scaderi notabile a pagubelor. Inelul Hakushiin si Oathsworn Eye sunt optiuni F2P solide, cu pasive excelente.

Skyward Atlas, Blackcliff Agate si Memory of Dust sunt, de asemenea, optiuni secundare bune, deoarece construiesc statisticile principale Crit Damage.

Constelatii sau Arma catalizatoare Signature 5*?

Deoarece exista un potential imens de arme care vor functiona pentru Yae, va recomandam sa investiti in Constelatii pentru a stimula performanta si pasivele lui Yae. Un C2 Yae Miko va creste numarul de totemuri de vulpe Sesshou Sakura de la 3 la 4.

Un C1 sau mai mult Yae ar reduce oarecum stresul de a macina pentru artefactele potrivite si nevoia de a construi alte personaje pentru a permite si a fi o baterie pentru reincarcarea ei elementala. in mare parte din cauza abilitatilor ei si a exploziei ei fiind atat de costisitoare, artefactele potrivite fac o mare diferenta. Evident, nimic din toate acestea nu este ieftin, asa ca fie iti cheltuiesti Fates castigate cu greu pentru a obtine Constelatii, fie poti sa te chinui si sa te multumesti cu o Yae C0.

Citeste si: Iata cele 5 lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a-ti dori Yae Miko

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *