Cele mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti mai intai in joc

Cele mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti mai intai in joc

Horizon Forbidden West este cea mai recenta lansare exclusiva pentru Sony PlayStation si continuarea unuia dintre cele mai bune jocuri lansate pe platforma, Horizon Zero Dawn. Evenimentele din Horizon Forbidden West au loc la cateva luni dupa evenimentele din jocul precedent. Aloy este mult mai hotarata si mai dornica de aventura pentru a explora si a afla mai multe despre istoria bestiilor masinarii din lumea ei.

Cititi si: „Horizon Orizontul de la inceputurile lui Horizon”: Uncharted loveste aurul cu o victorie de 44,1 milioane de dolari in box office-ul intern de weekend

Forbidden West este mult mai complex decat predecesorul sau, iar dezvoltatorii au adaugat o multime de caracteristici si functionalitati noi pentru a imbunatati experienta jucatorului si pentru a-l implica si mai mult in joc. Unele dintre aceste noi caracteristici includ noi bestii, terenuri, un nou arbore de abilitati, obiecte de colectionat si multe altele. intelegerea acestor noi caracteristici, lupta impotriva masinilor si explorarea salbaticiei se poate dovedi dificila si coplesitoare pentru unii jucatori ai jocului. Exista cateva abilitati pe care jucatorii le pot invata pe masura ce jocul avanseaza pentru a avea o poveste si o experienta de joc lina si satisfacatoare cu Horizon Forbidden West, verificati-le mai jos:

Abilitati de supravietuitor

Vindecarea este una dintre cele mai importante caracteristici ale jocului, acesta fiind modul in care jucatorul reuseste sa supravietuiasca in salbaticie si sa se lupte cu creaturile dure ale jocului. Exista cateva abilitati pe care jucatorii ar trebui sa isi cheltuiasca punctele de abilitate pentru a-si imbunatati capacitatea de supravietuire. Descopera mai jos abilitatile esentiale de supravietuitor in Horizon Forbidden West:

 • Potent Medicine este prima abilitate pe care ar trebui sa o achizitioneze, aceasta abilitate ii va permite utilizatorului sa obtina mai multe vindecari si o vindecare mai rapida prin intermediul boabelor medicinale.
 • Capacitatea de medicina este o abilitate care va ajuta la cresterea numarului de fructe de padure medicinale pe care jucatorul le poate transporta in ascunzatoarea sa, aceasta abilitate ar trebui, de asemenea, sa fie achizitionata cat mai curand posibil.
 • Potion Proficiency este o abilitate care va face ca potiunile sa vindece jucatorii mai mult si mai repede, potiunile de data aceasta pot, de asemenea, sa supravindece jucatorul, oferindu-i un strat suplimentar de protectie.
 • Plant Forager este, de asemenea, o abilitate foarte buna de avut, deoarece creste numarul de resurse pe care jucatorii le culeg in timp ce jefuiesc prin joc.

Abilitati de razboinic

Warrior Skills este, de asemenea, o sectiune importanta la care jucatorii trebuie sa fie atenti, deoarece cea mai mare parte a luptei va fi asociata cu acest arbore de abilitati. Jucatorii se vor folosi mult de mediul inconjurator pentru a invinge inamicii, dar abilitatile de lupta corp la corp trebuie, de asemenea, imbunatatite pentru a da lovitura finala perfecta. Pentru abilitatile de razboinic, jucatorii vor trebui sa isi recunoasca stilul de joc si sa achizitioneze abilitati in consecinta, deoarece unele abilitati ar putea functiona mai bine pentru unii jucatori in comparatie cu altii. Desi exista o abilitate care va ajuta cu siguranta fiecare jucator prin joc.

 • Burst Fire Weapon este o abilitate care ii va permite jucatorului sa traga o rafala de sageti din arcul lor cu o rata de foc mai rapida. Aceasta abilitate atasata unui elemental va oferi jucatorului un mare avantaj in timpul luptei. Abilitatile elementale vor ajuta jucatorul sa isi opreasca adversarii in calea lor, de asemenea, acestia pot folosi abilitatea fara nicio putere elementala pentru a folosi armele ca pusca si a dezlantui daune masive asupra dusmanilor.

Abilitati de vanator

Acestea sunt abilitatile de care are nevoie un jucator pentru a-si creste competenta de atac cu arme. Abilitatile de vanator contin un amestec de noi abilitati pentru arme pe care jucatorul le poate invata si alte abilitati care ii vor stimula utilizarea armelor.

 • Weapon Stamina+ si Stamina Regen sunt cele doua abilitati principale in care jucatorul ar trebui sa investeasca la inceput. O noua bara de rezistenta a fost adaugata in joc, iar utilizarea oricarui tip de arme epuizeaza o anumita cantitate din bara de rezistenta a jucatorului. Aceste doua abilitati il vor ajuta pe jucator sa aiba o resursa abundenta de stamina si, de asemenea, vor ajuta bara de stamina sa se recupereze mai repede.
 • Concentration+, Concentration Regen si Deep Concentration sunt abilitati in care jucatorul ar trebui sa investeasca rapid, deoarece ofera un buff masiv pentru tehnica de ochire cu incetinitorul. Tehnica de ochire cu incetinitorul vine la indemana aproape tot timpul, prin urmare, faptul de a avea abilitatea de concentrare imbunatatita il va ajuta foarte mult pe jucator.
 • Expertul in munitie si Expertul in bancul de lucru sunt abilitati in care jucatorii isi pot investi punctele de abilitate pentru a face mestesugul mult mai usor. Cu aceste abilitati, Aloy va putea sa creeze mult mai multa munitie in miscare si la locul de munca, fara a folosi prea multe resurse. Mestesugul munitiei este ceva ce un jucator face dupa aproape fiecare altercatie din joc, prin urmare, acestea sunt abilitati obligatorii.
 • Triple Notch este o abilitate de arma pe care jucatorii o pot invata pentru a-si invinge inamicii mai repede. Aceasta abilitate le va permite jucatorilor sa traga trei sageti asupra unui inamic cu o singura lovitura, oferind adversarului daune de trei ori mai mari.
 • Sustained Burst este o alta abilitate de arme care tocmai a fost adaugata in joc. Prin intermediul acestei abilitati, jucatorul va putea goli intregul incarcator al Bolt Blaster-ului dintr-o singura lovitura si va putea provoca o multime de daune dintr-o singura lovitura.
 • Splitting Spike este o alta tehnica de arma in care jucatorii ar trebui sa se gandeasca sa isi investeasca punctele de abilitate, deoarece aruncarea tepusilor este una dintre armele din joc. Tehnica Splitting Spike va lansa o teapa care se va imparti in mai multe proiectile si va lovi o zona mare. Aceasta abilitate poate fi folosita pentru a provoca pagube mari unui singur adversar mare sau pentru a provoca pagube mici mai multor adversari mici in Horizon Forbidden West.

Valor Surges

Valor Surges sunt abilitati pe care Aloy le poate invata pentru a-si imbunatati abilitatea de furisare in Horizon Forbidden West. Stealth este o abilitate extrem de importanta in joc, aceasta le va permite jucatorilor sa cerceteze locatia si sa isi planifice atacul in consecinta. Aceasta va permite jucatorului sa doboare mai multi inamici fara a fi detectat si fara a da alarma. De asemenea, in joc exista masini masive cu care Aloy nu se poate lupta frontal, prin urmare, o anumita cantitate de daune va trebui sa fie provocata prin furtisag pentru a reusi sa invinga cu succes adversarul.

 • Stealth Stalker este o abilitate care ii va permite jucatorului sa foloseasca un dispozitiv de camuflare alimentat de tehnologia stalker. Aceasta abilitate va reduce masiv vizibilitatea jucatorului fata de inamici. Folosirea unei arme de corp la corp sau de distanta va dezactiva temporar abilitatea.
 • Abilitatile de furtisag sunt folosite prin consumarea Valor Surge. Jucatorii pot obtine Valor Surge prin lovirea punctului slab al inamicilor. Valor on Impact este o abilitate pe care jucatorul o poate invata pentru a castiga o anumita cantitate de Valor in timp ce este lovit de inamici pentru a dubla cantitatea de Valor pe care o castiga in timpul unui conflict.
 • De asemenea, Valor poate fi folosit pentru a provoca cantitati mari de daune inamicilor. Exista doua abilitati pe care jucatorii le pot invata pentru a provoca pagube mari prin intermediul Valor, Power shot si Critical Boost. Powershot ii va permite jucatorului sa traga o singura lovitura mortala, in timp ce Critical Boost va creste sansa de crit. si crit. Daunele pe care un jucator le provoaca in timpul unui conflict.

Acestea sunt doar cateva dintre abilitatile pe care Horizon Forbidden West le pune la dispozitia jucatorului. Este un joc profund si cuprinzator, iar jucatorii vor trebui sa invete si sa inteleaga stilul lor de joc si sa cumpere upgrade-uri in consecinta, pe masura ce avanseaza in joc. Abilitatile furnizate in acest ghid nu vor oferi succes garantat jucatorului, dar cu siguranta le vor face experienta de joc mult mai usoara si mai usoara in Horizon Forbidden West.

Continuati sa cititi: Noua masura anti-cheat din Call of Duty: Warzone le ofera jucatorilor un „scut de daune” impotriva trisorilor

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *