Cel mai recent patch Cyberpunk 2077 duce la probleme pe PS4 si PC pentru jucatori

Cel mai recent patch Cyberpunk 2077 duce la probleme pe PS4 si PC pentru jucatori

Cyberpunk 2077 sufera de probleme pe PS4 si PC la doar cateva ore dupa ce a fost lansata uriasa actualizare 1.5.

Raportat pentru prima data pe forumurile CD Projekt Red si reperat initial de catre VGC, problemele se refera atat la versiunile de PS4, cat si la cele de PC.

O problema notabila este ca jucatorii au probleme in lansarea versiunii pe disc a jocului PS4 dupa aplicarea patch-ului. Alaturi de aceasta, jucatorii de pe PC se confrunta cu alte probleme de blocare. Acestea fac ca versiunea de PC sa nu porneasca nici macar la lansare.

CD Projekt Red a oferit o solutie de rezolvare a problemei, astfel incat sa ajute utilizatorii. in primul rand, aceasta sugereaza ca blocarea este „cel mai probabil cauzata de un conflict de software audio”. Acesta identifica problema cu driverele audio, inclusiv A-Volute, Nahimic sau Sonic Studio. Sugestia sa este de a dezactiva driverele respective inainte de a lansa jocul. Alternativ, un ghid extins vine cu alte solutii care ar putea ajuta.

Cyberpunk 2077. Credit: CD Projekt RED

Aceeasi postare pe forum a adaugat, de asemenea, ca dezvoltatorul cauta sa adauge transferul trofeelor de la PS4 la PS5, precum si cresterea plafonului de FPS pentru jucatorii Xbox Series S.

Versiunea de noua generatie a Cyberpunk 2077 a fost lansata in urma cu doar doua zile (15 februarie). Alaturi de aceasta a venit si patch-ul 1.5 si o perioada de proba gratuita de cinci ore. Celelalte sisteme nu sunt momentan afectate de problemele de mai sus.

Cyberpunk 2077 a fost plin de probleme inca de la lansare. Luna trecuta, seful sau de asigurare a calitatii (QA) a anuntat ca paraseste compania dupa 11 ani de activitate.

in alte stiri despre jocuri, Sea Of Thieves a lansat Aventuri pe termen limitat. Un nou joc va fi adaugat aproximativ in fiecare luna, astfel incat jucatorii sa aiba o cantitate constanta de continut nou.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *