Cea mai recenta dezmembrare Steam Deck scoate in evidenta o problema potentiala care ar putea deranja utilizatorii

Cea mai recenta dezmembrare Steam Deck scoate in evidenta o problema potentiala care ar putea deranja utilizatorii

Specialistul in dezmembrari tehnice iFixit a incarcat un nou videoclip in care demonteaza Steam Deck. Desi nu este prima demontare pe care am vazut-o la PC-ul portabil de gaming al lui Valve, cea mai recenta demontare ofera un context mai bun cu privire la posibilitatea de reparare a lui Steam Deck.

Una dintre cele mai importante concluzii din videoclipul realizat de iFixit a fost ca inlocuirea bateriei de pe Steam Deck va fi dificila, mentionand ca inlocuirea bateriei pentru dispozitivul portabil este „dura”.

Dar daca simtiti nevoia sa inlocuiti bateria, iFixit sugereaza utilizatorilor sa o goleasca „sub 25%” inainte de a dezasambla Steam Deck pentru a preveni orice scapari termice, folosind, de asemenea, „multa caldura pentru a inmuia adezivul” si pentru a scoate bateria de pe marginea inferioara.

iFixit a remarcat, de asemenea, ca accesul la spatiul de stocare M.2 al Steam Deck nu a fost dificil, laudand Valve pentru ca a adaugat aceasta optiune pentru cei interesati sa inlocuiasca SSD-ul. SSD-ul este tinut cu un singur surub si este invelit cu un mic scut subtire pentru a ajuta la „prevenirea interferentelor intre SSD si hardware-ul de comunicare wireless”, dupa cum noteaza iFixit.

in afara de provocarile care vin la inlocuirea bateriei, iFixit a acordat Steam Deck de la Valve cu un sapte din zece la capitolul reparabilitate. Nu este surprinzator, avand in vedere ca Valve a fost deschisa in ceea ce priveste facilitarea achizitionarii de piese inlocuibile (si compatibile) de catre utilizatori, chiar daca nu doreste ca tu sa iti deschizi Steam Deck-ul.

iFixit a constatat ca inlocuirea bateriei de la Steam Deck este „dificila”. | Imagine: iFixit

Pe langa publicarea propriului videoclip de demontare, iFixit a anuntat astazi ca a fost numit unul dintre vanzatorii autorizati de piese de schimb pentru Steam Deck. Valve a mai precizat ca iFixit a fost numit si vanzator autorizat pentru piesele de schimb pentru castile sale de realitate virtuala Index.

Steam Deck va fi lansat pe 25 februarie. Dar daca vreti sa puneti mana pe unul mai devreme, Valve a impartasit fisierele CAD, permitandu-va sa imprimati 3D un model al Steam Deck pentru a va face o idee mai buna despre cum se va simti dispozitivul portabil in mainile dumneavoastra atunci cand il tineti in mana.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *