CD Projekt Red gazduieste maine un stream Cyberpunk 2077
|

CD Projekt Red gazduieste maine un stream Cyberpunk 2077

Se pare ca niste noutati se pregatesc pentru Night City

Cyberpunk 2077 studioul CD Projekt Red se pregateste sa vorbeasca despre jocul sau futurist open-world. Editorul va gazdui maine un stream, cu cel putin Cyberpunk 2077 pe ordinea de zi.

Anuntul despre steam a plecat de la Cyberpunk 2077 cont, iar scrierile din univers in jurul acestuia, indica faptul ca va fi vorba despre 2077. Videoclipul „REDstreams” va fi transmis in direct pe 15 februarie la ora 16:00 CET, sau 10:00 ET / 7:00 PT, pe canalul Twitch al CD Projekt Red.

Deci, choom, ce zici de o intalnire? Vom vorbi despre lucruri, stii tu.

Te bagi? Preem!

Sa ne intalnim maine, 15 februarie, la ora 16:00 CET, in locul obisnuit: https://t.co/y8iUIM0gBv.

Ne vedem acolo! pic.twitter.com/VRXpeA21ME

Cu toate acestea, brandingul REDstreams ar putea indica faptul ca am putea auzi in continuare despre alte proiecte. Alaturi de Cyberpunk 2077, CDPR lucreaza, de asemenea, la un joc next-gen The Witcher 3: Wild Hunt versiune. De asemenea, a confirmat recent un nou joc single-player Gwent este in lucru.

in ceea ce priveste 2077, suportul post-lantare a continuat. Este probabil ca CD Projekt Red isi va face timp pe stream pentru a vorbi despre versiunea next-gen a lui Cyberpunk 2077, deoarece cele mai recente asteptari pentru aceasta au fost stabilite pentru Q1 2022. Versiunea PlayStation 5 si Xbox Seria X|S ar fi versiunea proprie a consolei jocului cyberpunk open-world, iar Wild Hunt este de asteptat sa primeasca propria versiune pe aceste console undeva in al doilea trimestru al anului 2022.

Bineinteles, mai exista si DLC-ul pentru Cyberpunk 2077 care este asteptat sa soseasca la un moment dat. Exista inca o multime de Cyberpunk de derulat si se pare ca am putea incepe sa auzim despre el destul de curand. Poate ca acest lucru poate incepe sa indrepte nava dupa o lansare foarte dura. Night City pare in continuare un loc pe care as vrea sa il vizitez pe consola mea next-gen.

Spectacolul „REDstreams” al CD Projekt Red „REDstreams” este programat pentru 15 februarie, la ora 10 a.m ET / 7 a.m. PT.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *