Castiga Resident Evil 4 VR pentru Oculus Quest 2 - Destructoid
|

Castiga Resident Evil 4 VR pentru Oculus Quest 2 – Destructoid

Intra in pielea lui Leon. si in pantaloni. si in chiloti?

A fost odata ca niciodata un tip de concurs pe nume Wes. Lui Wes ii placea sa dea jocuri practic in fiecare zi a saptamanii si ii placea sa se asigure ca cititorii de la Destructoid platesc pentru cat mai putine jocuri. Ei bine, n-ati vrea sa stiti, intr-o zi trecutul sordid al lui Wes l-a prins din urma, ceea ce l-a facut sa petreaca sapte luni intr-o inchisoare pentru muncitori din centrul statului Montana, unde nu mai putea oferi jocuri gratuite.

Ei bine, tocmai am fost eliberat ieri, si m-am intors la prostiile mele! M-am luptat cu un urs (il chema Russell, era sofer de camion) pentru niste Resident Evil 4 VR chei pentru Oculus Quest 2, iar acum sunt disperat sa le dau. Va rog sa luati una. Va rog?

Fiind unul dintre cele mai bine cotate jocuri de actiune/supravietuire horror din toate timpurile, Resident Evil 4 are nevoie de putine prezentari. La naiba, ne urmareste de trei generatii de console si probabil ca va aparea pentru a patra in orice moment. Ei bine, acum este timpul sa aveti din nou o intalnire cu salvarea fiicei presedintelui – de data aceasta in realitate virtuala! Urca-te in Leon Kennedy in timp ce acesta strabate tinutul european, eliminand capetele de sac ciudate cu drujbe, micii oameni mecanici uriasi si monstrii de lac ingrozitori, in timp ce o escorteaza pe incorigibila Ashley Graham.

Dar, serios, Del Lago este cel mai infricosator lucru din toate timpurile si sunt ingrozit sa trec prin asta in VR.

Experienta Resident Evil 4 ca niciodata pana acum, datorita Oculus Quest 2, prima modalitate de a experimenta realitatea virtuala. Leon S. Kennedy nu este impiedicat de cabluri, ceea ce inseamna ca nici tu nu esti cu aceasta casca wireless de ultima generatie. Uita-te in jos pentru a-ti vedea inventarul, arunca grenade ca si cum ai fi intr-un transeu din Al Doilea Razboi Mondial si trage cu harpoanele in acea bestie de mare oribila, toate acestea fara sa te impiedici de tine insuti in acest proces. Acesta este modul definitiv de a juca RE4.

Acum, ce-ar fi sa punem RE5 in VR? Este favoritul meu. RE si nu, nu mi-e teama sa recunosc asta.

Pentru a participa la castigarea copiei tale, foloseste widget-ul de mai jos pentru a-ti lasa numele si adresa de e-mail. Puteti castiga intrari bonus completand celelalte diverse sarcini din cadrul acestuia. si nu uitati sa comentati mai jos, spunandu-ne care este preferatul dvs. Resident Evil titlu preferat. Daca nu este 5, te inseli!

Avem cinci chei Oculus Quest 2 pentru a le oferi; retineti ca nu oferim niciun hardware, asa ca trebuie sa detineti deja echipamentul. Suntem doar vanzatori de chei in acest caz. Vom extrage castigatorii miercurea viitoare. Pot sa imprumut 5 dolari?

Resident Evil 4 VR este disponibil exclusiv pentru Oculus Quest 2. Va trebui sa jucati versiunea non-VR pe GameCube. Sau PS2. Sau Wii U. Sau Xbox One. Sau PS3. Sau…

Concurs Destructoid: Castiga Resident Evil 4 VR pentru Oculus Quest 2

Wes Tacos

Concurs Babuin, Mod part-time, specialist in glume cu pula cu norma intreaga. Biscuitii fierbinti oficiali ai lui Destructoid.
Am sustinut personal exact un singur proiect KickStarter/crowdfunding: Sony’s PlayStation, de catre darrenhupke, membru al comunitatii Dtoid.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *