Casa Dragonului se termina de filmat

Casa Dragonului se termina de filmat, George R.R.R. Martin adora ce a vazut

George R.R.R. Martin, scriitorul din Game of Thrones, a vazut House of the Dragon… si ii place la nebunie.

O noua postare pe blog a creatorului Game of Thrones dezvaluie nu doar reactiile sale la ceea ce a vazut, ci si faptul ca filmarile la viitorul serial derivat au luat sfarsit.

„Vesti emotionante din Londra – am fost informat ca filmarile pentru primul sezon al serialului House of the Dragon s-au iNCHEIAT”, a dezvaluit el.

House of the Dragon este, in esenta, un prequel la Game of Thrones, care se desfasoara cu 200 de ani inainte de evenimentele din serialul fantasy de succes.

Bazat pe cartea Fire & Blood, filmul spune povestea sfarsitului Casei Targaryen, inclusiv evenimentele care au dus la razboiul civil Targaryen, precum si razboiul in sine.

Acum, se pare ca filmarile au fost finalizate… si ar putea ajunge pe ecrane in cursul acestui an. si, desi Martin vazuse anterior primul episod, se pare ca acum a vizionat toate episoadele.

„Da, toate cele zece episoade”, a adaugat Martin. „Am vazut taieturi brute ale catorva dintre ele si imi plac la nebunie. Bineinteles, mai trebuie sa se lucreze mult.

„Efectele speciale, sincronizarea culorilor, coloana sonora, toata munca de post-productie. Dar scenariul, regia, actoria, toate arata grozav. Sper ca va vor placea la fel de mult ca si mie. Jos palaria in fata lui Ryan si Miguel si a echipei lor, precum si in fata distributiei noastre extraordinare.”

Dar cand va ajunge House of the Dragon pe ecranele noastre?

Din fericire, HBO a discutat deja cu Deadline despre planurile lor, confirmand ca serialul va debuta candva in acest an, chiar daca nu a dezvaluit inca o data.

„Unul dintre motivele pentru care incercam sa fim precauti in aceasta privinta este ca atunci cand filmezi un serial atat de mare in timpul unei pandemii, mai ales in cazul ultimei runde [cu] o multime de membri ai echipei si ai distributiei… nu stiai cine va renunta sau daca va trebui sa inchidem, asa ca nu am vrut sa declaram o data si apoi sa ne trezim ca suntem inchisi”, a declarat Casey Bloys, Chief Content Officer al HBO si HBO Max.

„Acum ca am iesit din productie, cred ca vom vorbi cu baietii lor si ne vom da seama ce vrem sa facem in ceea ce priveste anuntarea unei date”, a adaugat el. „Dar incercam doar sa ma asigur ca nu vom anunta o data pe care nu o putem respecta pentru ceva ce nu depinde de noi.”

House of the Dragon ii are in rolurile principale pe Paddy Considine in rolul regelui Viserys I Targaryen si pe Emma D’Arcy in rolul printesei Rhaenyra Targaryen. Acestora li se alatura Olivia Cooke, Matt Smith, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoyo Mizuno, Graham McTavish, Ryan Corr si Jefferson Hall, printre altii.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *