Carduri Pokemon furate intr-un jaf de 250.000 de dolari

Carduri Pokemon furate intr-un jaf de 250.000 de dolari, dupa ce hotul a spart un perete

Un magazin independent de jocuri video din Minnesota a fost jefuit, iar hotul a fugit cu bani si obiecte de colectie in valoare estimata de 250.000 de dolari, inclusiv carti Pokemon.

KARE 11 din Forest Lake, Minnesota, raporteaza ca afacerea de familie Punch Out Gaming a fost jefuita recent, iar pierderea cartilor Pokemon a fost deosebit de devastatoare (via Kotaku).

Se spune ca hotul ar fi intrat in afacerea de alaturi si apoi a continuat sa intre in Punch Out Gaming prin spargerea unui perete. Jaful a fost inregistrat pe camera, hotul fiind fotografiat clar pe video, dar deocamdata, se pare ca infractorul nu a fost prins.

Co-proprietarul Jason Peterson a declarat despre jaf si impactul acestuia asupra afacerii: „Ma simt amortit, vazand cum cineva vine si iti ia tot ceea ce ai muncit atat de mult sa construiesti de-a lungul anilor.”

Punch Out Gaming are asigurare, dar Peterson a spus ca probabil nu va acoperi toate pierderile. „Acest lucru este devastator pentru noi, ne va fi foarte greu sa trecem peste furtuna…”. a declarat Jason Peterson.

Jason Peterson conduce Punch Out Gaming impreuna cu fratele sau geaman Eric si a declarat ca magazinul a inregistrat o cerere crescuta pentru tot ceea ce are legatura cu Pokemon in ultima vreme. „Daca scrie Pokemon pe el, se vinde… Pokemon este literalmente cel mai tare lucru in acest moment”, a declarat Eric Johnson pentru Fox 9.

Nu, aceasta nu este o scena din Ocean’s Eleven.
Este vorba de un hot care a intrat intr-un magazin de jocuri din Forest Lake facand o gaura in perete.
Proprietarul magazinului spune ca a fost furata marfa Pokemon in valoare de 250.000 de dolari. pic.twitter.com/u67HVaSBFw

Punch Out Gaming este in afaceri de opt ani, iar Peterson a declarat ca valul de sprijin pe care afacerea l-a primit din partea comunitatii de cand a avut loc jaful „nu face decat sa ne intareasca devotamentul”. Peterson a spus ca Punch Out Gaming se va intoarce.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *