Capcom Numaratoarea inversa se incheie AZI: Street Fighter 6

Capcom Numaratoarea inversa se incheie AZI: Street Fighter 6, Resident Evil 4 Remake vine cu noutati? | Jocuri | Divertisment

Capcom ar putea fi pe cale sa anunte cateva noutati majore in cursul zilei de astazi. La inceputul acestei saptamani, creatorii Street Fighter, Monster Hunter si Resident Evil au lansat un site web misterios numit Capcom Countdown. Dupa cum sugereaza si numele, acest Capcom Countdown arata cat timp a mai ramas pana la… ei bine, nu stim exact ce, dar exista o multime de zvonuri care se invart in jurul a ceea ce s-ar putea intampla cand acest cronometru se va termina.

Ceasul se scurge pe site-ul Capcom Countdown, mai sunt doar cateva ore pana cand va ajunge la zero.

Ora la care se termina cronometrul de pe site-ul Capcom Countdown este 22:00, ora Pacificului, duminica, 20 februarie. Pentru cei care se afla in alte fusuri orare, numaratoarea inversa Capcom se va incheia luni, 21 februarie, la ora 1:00, ora estului, 6:00, ora Regatului Unit si 7:00, ora Europei Centrale.

in ceea ce priveste ceea ce ar putea fi anuntat, ramane de vazut. insa un utilizator Twitter ar fi analizat codul sursa al site-ului si a descoperit mentiuni despre Resident Evil, Biohazard (numele japonez al francizei Resident Evil), Street Fighter, Devil May Cry, Phoenix Wright si Megaman.

Daca toate aceste titluri apar cumva intr-un potential anunt din partea Capcom, atunci ar putea exista o dezvaluire uriasa la orizont.

Cu toate acestea, este posibil ca aceste mentiuni din codul sursa sa nu aiba nicio legatura cu viitorul anunt si sa fi fost adaugate pentru a deruta oamenii.

„Ce este asta? Se apropie ceva URIAs”.

Exista un potential indiciu cu privire la ceea ce Capcom ar putea fi pe cale sa dezvaluie. Numaratoarea inversa Capcom se incheie in acelasi timp cu marea finala a turneului Street Fighter Pro.

Ceea ce ar putea sa-i faca pe fanii lui Ken, Ryu, Cami, Chun-Li si compania sa creada ca ar putea urma o dezvaluire a Street Fighter 6.

Daca sunteti un fan al jocurilor de supravietuire horror, atunci probabil ca veti spera si la vesti despre franciza Resident Evil.

De ceva vreme circula zvonuri ca un remake al Resident Evil 4 este in lucru.

Iar cum Resident Evil Village a fost lansat la inceputul acestui an, iar fanilor nu li s-a confirmat nicio versiune viitoare a francizei, o actualizare cu privire la ceea ce urmeaza pentru seria iconica ar putea fi la orizont.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *