Capcom Fighting Collection reuneste zece jocuri de lupte clasice intr-unul singur
|

Capcom Fighting Collection reuneste zece jocuri de lupte clasice intr-unul singur

Capcom Fighting Collection este pe drum in curand si va cuprinde zece jocuri de lupta clasice din colectia extinsa a companiei.

Se va lansa in format digital pe 24 iunie, Capcom Fighting Collection este pentru PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam si Xbox One. Acesta ofera zece jocuri de lupte de la Capcom, inclusiv cateva Darkstalkers jocuri care au fost disponibile anterior doar in Japonia.

Colectia include toate cele cinci Darkstalkers jocuri. Acestea includ Darkstalkers: Razboinicii noptii, Night Warriors: Razbunarea Darkstalkers’ Revenge, si Vampire Savior: Stapanul Vampirilor. Alaturi de acestea se afla titluri care anterior erau doar pentru Japonia, Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge si Vampire Savior 2: Domnul Vampirilor. Seria cuprinde jocuri de lupta bazate pe horror gotic din anii 1990.

in alta parte, in colectie se afla prima versiune a lui Red Earth in afara arcadelor. si mai este loc si pentru Hyper Street Fighter 2: The Anniversary Edition si Super Puzzle Fighter 2 Turbo. in completarea colectiei vin Super Gem Fighter Mini Mix si Cyberbots: Fullmetal Madness.

Toate jocurile pot fi jucate online in meciuri clasate, ocazionale si personalizate. Capcom promite un „netcode robust de revenire” pentru a asigura o experienta cu „latenta redusa”. Vor exista, de asemenea, moduri de antrenament si moduri single player. De asemenea, au fost adaugate imbunatatiri ale calitatii vietii, cum ar fi salvarile la mijlocul jocului.

Pentru entuziastii retro, exista si o galerie cu peste 500 de opere de arta, inclusiv schite conceptuale si documente de design. in cele din urma, exista si o biblioteca expansiva de peste 400 de melodii.

Colectia Capcom Fighting Collection va fi lansat pe 24 iunie.

in acelasi timp cu anuntarea colectiei retro, Capcom a lansat si un teaser trailer pentru Street Fighter 6. Nu se stie inca nimic despre o data de lansare pentru acesta.

in alte stiri despre jocuri, Warzone le va oferi acum jucatorilor de pe PC o forma de mod zeu ori de cate ori se vor confrunta cu hackeri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *