Capcom dezvaluie numaratoarea inversa care starneste speranta pentru un nou Street Fighter

Capcom dezvaluie numaratoarea inversa care starneste speranta pentru un nou Street Fighter

Capcom a lansat un site teaser care sugereaza ca ceva va fi dezvaluit duminica, 20 februarie, la ora 6AM GMT.

Nu exista nicio indicatie cu privire la ce ar putea fi dezvaluirea. Cu toate acestea, dupa cum VGC noteaza, momentul coincide perfect cu incheierea campaniei Capcom Street Fighter Pro Tour Season Final de la Capcom. Acest lucru sugereaza ca este posibil sa fie Street Fighter inrudite.

Luna trecuta, Capcom a dezvaluit un logo aniversar de 35 de ani pentru Street Fighter franciza Street Fighter. Alaturi de acesta, a sugerat ca urmeaza „o dezvoltare viitoare” pentru serie.

Speranta este ca Capcom ar putea fi pe cale sa anunte o noua Street Fighter joc sau, eventual, altceva care sa aiba legatura cu franciza. Street Fighter 5 a fost actualizat in mod regulat de la lansarea sa in 2016. in total, are peste 2.000 de elemente DLC individuale, plus cinci sezoane de continut.

Street Fighter V. Credit de imagine: Capcom

in ultima vreme, acest continut a fost atat de divers, cum ar fi DLC care a sprijinit Cercetarea pentru cancerul de san, impreuna cu personaje noi, cum ar fi Akira.

Toti ochii vor fi atintiti asupra faptului daca duminica va fi inceputul unui anunt mult mai amplu pentru Capcom, sau chiar mai mult teasing.

in alte stiri, Dying Light 2 a primit prima sa piesa de DLC. Pachetul Authority Pack ofera jucatorilor o armura si o arma cu tematica in jurul factiunii Peacekeeper a jocului. O data de lansare nu a fost inca anuntata, dar se pare ca aceasta va fi iminenta.

De asemenea, Final Fantasy 14 castiga mai multe Deep Dungeons in timpul seriei de patch-uri 6.0. Asta datorita Final Fantasy 14 directorul Naoki Yoshida, care a ascultat cererile fanilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *