Campusul de la Two Point primeste un curs de arheologie

Campusul de la Two Point primeste un curs de arheologie

inaintea lansarii sale de la sfarsitul anului, dezvoltatorul Two Point Campus, Two Point Studios, a anuntat ca jocul va adauga un curs de arheologie.

Studentii repartizati la cursul de arheologie vor avea sarcina de a descoperi diferite artefacte. Lopeti, perii si detectoare de metale pot fi folosite pe mai multe situri de sapaturi pentru a le gasi, iar cu cat mai buna este pregatirea pe care o primeste fiecare, cu atat mai bune sunt artefactele care pot fi gasite.

Un scurt videoclip de anunt prezinta modul in care studentii si personalul vor trebui sa mearga in afara campusului pentru a dezgropa si descoperi aceste artefacte. Jucatorii pot descoperi civilizatii pierdute pana la „un fel de moneda de lemn”, potrivit trailerului.

Ca o continuare a jocului Two Point Hospital, jocul va insarcina jucatorii cu construirea si administrarea propriului campus universitar, unde deciziile vor modela vietile studentilor pe care ii inscriu, precum si ale personalului pe care il angajeaza.

Two Point Campus va fi lansat pe 17 mai anul acesta pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S si Nintendo Switch. Jocul va fi disponibil si pe Xbox Game Pass pentru console si PC in ziua lansarii.

Toti cei care achizitioneaza editia fizica a Two PointВ Campus va cumpara Enrolment Edition, care vine cu o harta plianta, un prospect universitar si, de asemenea, un ambalaj exclusiv.

in alta ordine de idei, Hideki Kamiya a reafirmat ca este „total serios” in privinta reinvierii Scalebound. „Nu pot sa confirm sau sa neg nimic, dar am putea vorbi cu Microsoft. Dar am putea vorbi si cu Nintendo, Sony, Capcom, Konami sau oricine!”, a declarat el.

„Este ceva ce credeam ca am spus sau am incercat sa spun de ani de zile. Am mai spus-o in interviuri si nu am avut nicio reactie, dar acum, in sfarsit, am avut o reactie mare si m-am bucurat sa vad asta. Dar nu, nu este o gluma: sunt total serios in legatura cu asta, da.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *