Camasa echipei de cascadorii din The Flash face aluzie la personajul negativ al viitorului film

Camasa echipei de cascadorii din The Flash face aluzie la personajul negativ al viitorului film

in timp ce DC urmeaza sa lanseze luna viitoare primul sau film important al anului in The Batman, fanii stiu ca DCEU este inca in viata, chiar si dupa schimbarile masive care au avut loc in ultimii ani.

Acest lucru include filmul solo Flash, care va sosi la sfarsitul acestui an. Filmul va prezenta iteratia lui Ezra Miller a lui Barry Allen, cel mai rapid om in viata. Alaturi de el, filmul il va reintroduce si pe Michael Keaton in rolul lui Batman, alaturi de un Ben Affleck care revine, care a declarat ca va fi ultima data cand va imbraca pelerina. in afara de cei doi Cavaleri intunecati, exista si o noua kryptoniana in Supergirl, in persoana lui Sasha Calle.

Chiar daca filmul a primit un teaser, fanii nu au vazut inca ce personaj va juca rolul antagonistului lui Barry Allen al lui Ezra. Cu toate acestea, o noua fotografie de pe platou care dezvaluie tricoul echipei de cascadori sugereaza un ticalos Flash care a debutat pentru prima data in benzile desenate de la sfarsitul anilor ’90.

Oare un cascador Flash a stricat personajul negativ al filmului? Acest tricou al echipei de cascadori a trecut neobservat pana recent, cand a fost descoperit in weekend.

Citeste si: „Ati vazut? PlayStation VR2: Arunca o prima privire la noua casca

Tricoul echipei de cascadori prezinta siluetele lui Supergirl si Batman. Dar, alaturi de acestea, exista si silueta unui vitezoman si, desi majoritatea oamenilor ar crede ca este vorba despre Flash, logo-ul fulgerului este colorat in rosu in loc de galbenul iconic al lui Barry Allen.

in benzile desenate, vitezomani precum Reverse Flash au folosit fulgerul rosu. Cu toate acestea, vitezomanul de pe tricou pare un pic incomplet, cu un aer foarte fantomatic, ceea ce sugereaza ca raufacatorul ar putea fi Black Flash.

in lumea speedsterilor, Black Flash este asemanator cu Moartea si se pare ca il duce pe primul inapoi in forta vitezei. Personajul a aparut in multe serii de benzi desenate in care au fost implicati atat Wally West, cat si Barry Allen.

Black Flash a aparut, de asemenea, in adaptarea serialului TV Flash, unde raufacatorul a reprezentat o provocare pentru Barry Allen atunci cand a incercat sa modifice linia timpului.

Teaserul pentru filmul The Flash sugereaza ca Barry Allen al lui Ezra va modifica, de asemenea, linia timpului si se pare ca ar putea chiar sa impiedice moartea mamei sale. Cu o linie temporala alterata, se pare ca vitezomanul va avea mult de lucru in incercarea de a opri aceasta entitate infricosatoare in timp ce repara mizeria pe care a creat-o.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *