Call Of Duty: Warzone Toate locatiile laboratoarelor de cercetare a armelor chimice

Call Of Duty: Warzone Toate locatiile laboratoarelor de cercetare a armelor chimice

Sezonul 2 al jocului Call of Duty este live pentru Warzone, aducand noi puncte de interes legate de razboiul chimic si noul gaz Nebula V. Aici va ghidam catre toate cele sapte laboratoare de cercetare a armelor chimice din Caldera, care sunt facilitati subterane ce contin mistere si prada de inalta calitate.

Cum sa localizati laboratoarele de cercetare a armelor chimice

in interiorul laboratorului de la Centrala electrica

Cele sapte laboratoare sunt destul de usor de localizat, deoarece locatiile sunt marcate cu cercuri galbene pe harta. Cu toate acestea, se marcheaza doar zona generala, asa ca tot trebuie sa stiti ce cautati in aceste zone evidentiate. Acestea sunt trapele metalice rotunde de metal gasite anterior blocate pe Caldera. Exista 13 buncare subterane pe insula, dar numai sapte sunt deblocate si folosite pentru aceste laboratoare chimice speciale.

Docuri

Locatia buncarelor de la docuri

in partea de sud a docurilor. Trapa este destul de usor de reperat, deoarece poate fi gasita in aer liber, langa un camion in zona Docurilor Industriale, chiar la sud de docurile de transport maritim propriu-zise. Se afla in apropierea unei statii de cumparare.

Pista

Locatia buncarului de langa Pista

in buncarul militar mare chiar in afara Pistei de aterizare, care este recognoscibil ca fiind versiunea remasterizata a Nacht der Untoten a lui Zombies din Call of Duty: World at War. Aceasta este o noua locatie de trapa care se gaseste in interiorul unei camere mici de la parterul cladirii.

Mines

Locatia buncarului Mines

intr-o zona cu iarba chiar la vest de mine. Trapa este situata foarte sus, pe o stanca ce domina Minele. Este etichetata ca fiind zona Minelor de fosfati si poate fi gasita langa un buldozer mare cu vedere spre mine.

Centrala electrica

Buncarul Centralei electrice ascuns in spatele cascadei

Cel mai siret laborator de cercetare a armelor chimice se gaseste langa Centrala electrica din Caldera. Exista o cascada care curge prin mijlocul zonei. Veti gasi aceasta trapa calatorind pana la cascada si mergand prin partea stanga a cascadei. Trapa se afla in putul de mina ascuns in spatele cascadei.

Laguna

Locatia buncarului din laguna

Aceasta trapa este foarte usor de reperat. Trebuie doar sa va indreptati spre laguna de pe coasta de est a insulei. Avionul prabusit al capitanului Butcher si buncarul pe care l-a gasit in trailerul sezonului 1 pentru Caldera pot fi gasite in sectiunea Clear Water Lagoon de pe coasta de vest a insulei. Se afla langa o coliba aflata la nord de locul prabusirii.

Statiunea

Locatia buncarului din statiune

Buncarul Resort este situat pe un deal mic si plin de iarba. Este destul de usor sa vanezi acest buncar, deoarece trapa se afla direct la sud de turnul mare si galben cu ceas de la Resort.

Campuri abundente

Campuri abundente Campuri buncar locatie buncar

Buncarul de la Plentiful Fields se gaseste in partea din spate a campurilor. Se afla in spatele a doua silozuri uriase cu dungi albastre si albe. Exista mai multe silozuri pe harta, dar le cautati in mod specific pe cele care sunt albe cu o dunga albastra in jurul mijlocului.

Unii jucatori par sa primeasca codul Morse atunci cand interactioneaza cu buncarele. Interiorul fiecarui buncar este usor diferit, dar buncarul Plentiful Fields include un radio care pare sa furnizeze bucati din cod, ceea ce inseamna ca acesta ar putea fi inceputul unui nou ou de Paste al buncarului Warzone.

Aceste laboratoare de cercetare a armelor chimice ofera de obicei prada de inalta calitate cu obiecte precum killstreaks si lazi de aprovizionare portocalii, dar merita explorate si daca va place vanatoarea de oua de Paste. Vom acoperi orice oua de Paste potentiale descoperite in cadrul acestor laboratoare subterane. Daca esti in cautarea celor mai bune incarcaturi de arme pe care sa le folosesti in Warzone, avem un ghid pentru cele mai bune recomandari de incarcaturi.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *