Call Of Duty: Warzone Jucatorii fac jocuri nebunesti cu baloane de redistribuire

Call Of Duty: Warzone Jucatorii fac jocuri nebunesti cu baloane de redistribuire

Actualizarea sezonului 2 pentru Call of Duty: Warzone a adaugat tone de schimbari in battle royale cu planuri de bombardiere, echipamente noi si puncte de interes noi, dar cel mai mare succes al sezonului este noua functie de redistribuire a baloanelor.

Adaugarea baloanelor de redistribuire din sezonul 2, inspirata de Apex Legends, le permite jucatorilor sa se intoarca pe cer si sa isi deschida parasuta pentru a se reloca cu usurinta intr-o alta zona. Aceste baloane de redistribuire pot fi gasite peste tot pe harta, iar jucatorii impartasesc deja cateva jocuri destul de fanteziste pe care au reusit sa le realizeze folosind baloanele intr-un mod tactic.

in tweet-ul de mai jos, ShadedStep a impartasit un clip al jocului lor folosind balonul de redistribuire in timpul unui cerc final pentru a ateriza pe adversarul lor, pentru a-l impusca la mijlocul scufundarii si apoi pentru a asigura victoria royale.

Un utilizator Reddit a aratat dovada ca exista mai multe moduri de a folosi baloanele. „Am facut ceva special din greseala”, a spus acesta, impartasind un clip de aterizare deasupra unui balon de redistribuire. Pozitionarea pe varful balonului le-a oferit un punct de vedere excelent pentru a elimina un adversar aflat la inaltime pe Varful soimului din Caldera.

in ceea ce priveste alte tactici, baloanele de redistribuire nu sunt invulnerabile la daune, astfel ca un jucator ar putea dobori un balon de redistribuire pentru a-si impiedica adversarii sa se ridice la cer. Cu toate acestea, jucatorii pot reincarca baloanele distruse daca au banii necesari pentru a face acest lucru.

in general, aceste baloane fac mult mai usoara traversarea insulei Warzone, iar pe retelele de socializare se pare ca exista tone de raspunsuri pozitive la acestea. Unii jucatori considera ca adaugarea baloanelor ajuta la mentinerea unui ritm mai bun al meciurilor decat in sezonul 1 pentru Caldera.

in plus, hype-ul Warzone este alimentat de oul de Paste din buncarul din sezonul 2, care a fost decodificat pentru a dezvalui ca o nava de lupta ar putea ajunge pe coasta Caldera in viitor. Ultima data cand o nava a ajuns in Warzone, a fost Vodianoy care s-a prabusit pe coasta Verdansk cu un echipaj plin de zombi.

GameSpot ar putea primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *