Call of Duty Warzone introduce un God Mode care face ca gloantele trisorilor sa ricoseze in tine

Call of Duty Warzone introduce un God Mode care face ca gloantele trisorilor sa ricoseze in tine

Jocuri precum Call of Duty cauta din ce in ce mai mult modalitati de a face mai putin amuzant pentru cei care le exploateaza jocurile, iar cea mai recenta idee le ofera jucatorilor cinstiti un trisor al lor.

Noul Damage Shield din noul software anti-cheat Ricochet din Call of Duty Warzone face ca gloantele unui trisor sa ricoseze in tine, astfel incat sa te poti apropia in timp ce acesta se agita in mod hilar si apoi sa-l distrugi tu insuti.

intr-o postare pe blogul de anuntare a functiei, Activision a spus ca aceasta se activeaza doar „atunci cand serverul detecteaza ca un trisor manipuleaza jocul in timp real” si ca nu exista „nicio posibilitate ca jocul sa aplice un Damage Shield la intamplare sau din greseala”, in cazul in care va intrebati despre asta.

„Nu vom interveni niciodata in schimburi de focuri de arma intre membrii comunitatii care respecta legea”, a adaugat Activision. Deci, daca vedeti ca se intampla acest lucru cand nu trisati, ei bine, probabil ca veti avea intrebari.

De asemenea, compania ii anunta pe trisori ca va incepe sa ii interzica in intreaga franciza de jocuri Call of Duty, nu doar pentru fiecare joc in parte, si ca interdictiile se vor extinde si la viitoarele jocuri Call of Duty.

in ultimii doi ani, trisatul a devenit din ce in ce mai mult un flagel in jocurile de noroc, fara sa lase niciun joc popular neatins, pana in punctul in care jucatorii profesionisti au ajuns sa abandoneze unele titluri, iar jucatorii de console resping jocul incrucisat cu PC-ul din cauza prevalentei trisorilor.

Epic nu va actualiza Fortnite pentru a rula pe Steam Deck de teama trisorilor, de asemenea.

Companii precum Activision au reactionat cu noi initiative uriase impotriva trisarii, inclusiv cu propriile drivere originale la nivel de kernel pentru PC, dar lupta si impotriva trisorilor cu actiuni legale, dand in judecata sau amenintand ca ii vor da in judecata pe producatorii lor pana la pamant.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *