Call Of Duty: Warzone Easter Egg sugereaza ca ar putea veni o nava de lupta

Call Of Duty: Warzone Easter Egg sugereaza ca ar putea veni o nava de lupta

Call of Duty Sezonul 2 este live pentru Warzone, iar actualizarea sezoniera masiva a adaugat noi seturi de reguli la battle royale, razboi chimic si un nou ou de Paste care ar putea sa teasing sosirea unei nave de lupta.

Sezonul 2 include noi puncte de interes pentru Caldera cu locatia Chemical Factory si sapte Chemical Weapon Research Labs, care sunt facilitati subterane ce contin mistere si prada de inalta calitate. in mod interesant, jucatorii au descoperit ca fiecare dintre cele sapte laboratoare subterane are o linie diferita de cod Morse. Nu toate buncarele laboratoarelor au acelasi aspect si decor in interior, dar toate au dispozitive de comunicare asezate pe mese. Pare aproape aleatoriu daca codul Morse este activat sau nu, dar unii jucatori cred ca este posibil ca acesta sa fie dat primului jucator care intra in buncar si ajunge la receptorul de cod Morse. Nici macar nu pare sa acorde mesajul tuturor jucatorilor din aceeasi echipa, asa ca acesta a fost un ou de Paste dificil de descifrat.

Multumita vanatorului de oua de Paste si creatorului de continut Geeky Pastimes si comunitatii sale de decodificatori, avem traducerile pentru codul Morse atribuit fiecarui buncar. Geeky Pastimes ofera informatii si impartaseste modul in care a fost rezolvat acest ou de Paste in videoclipul de mai jos, dar am inclus si traducerile pentru fiecare cod de buncar mai jos.

  • Docks bunker 2: „Instalatia este capabila (sa) livreze 5000 de galoane de gaz N5 zilnic.”
  • Buncarul pistei 3: „Statia de recunoastere a reperat Battleship la 22 de mile de coasta de nord.”
  • Buncarul de mine 5: „Solicitam reparatii la calea de transport a minelor de fosfat.”
  • Buncarul lagunei 8: „Alerta: toate avioanele sa fie atente la baloane de baraj. Trageti la vedere.”
  • Campiile abundente buncarul 10: „Compusul N5 stabil in testele cu bombe chimice. incepe distribuirea.”
  • Buncarul Power Plant 12: „Prototipurile de bombe sunt in tranzit. Confirmati livrarea.”
  • Buncarul Resort 14: „Scurgere chimica detectata in trapa 4. Trimiteti o echipa sa instaleze statiile de decontaminare.”

Iata ghidul nostru catre toate cele sapte locatii ale buncarelor pentru cei care doresc sa le exploreze, dar nu pare sa existe nicio recompensa pentru completarea acestui ou de Paste special. in schimb, acest cod secret pare sa teasing ce ar putea sa vina in Caldera in actualizarile viitoare. Cele mai multe dintre mesajele decodate par a fi doar referiri la caracteristicile adaugate in Warzone odata cu Sezonul 2, deoarece se pare ca mentioneaza noile bombe cu gaz, baloanele de redistribuire si locatia Chemical Factory. Cu toate acestea, codul Morse de la laboratorul situat la Runway ar putea fi o aluzie la faptul ca va sosi o nava de lupta pentru un viitor sezon Warzone.

Nu se stie sigur daca acest lucru face parte dintr-un ou de Paste mai mare, care este inca incomplet, dar in acest moment nu pare sa existe alti pasi sau piste. Cautarea codului Morse foloseste doar sapte din cele 13 trape de buncar gasite pe insula, asa ca probabil ca mai sunt si alte surprize ascunse.

Pe langa ouale de Paste din Warzone, Call of Duty: Vanguard a primit si o actualizare pentru sezonul 2, cu o noua harta Zombies si o cautare principala de poveste cu oua de Paste.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *